Όταν στα nineties ξεκινούσε να αφήνει το δικό του στίγμα στους δρόμους της Αγγλίας, μάλλον ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε πόσο γνωστός θα γινόταν στα επόμενα χρόνια. Ακόμα και στις αρχές του 21ου αιώνα, όταν τα έργα του άρχισαν να παρουσιάζονται σε εκθέσεις. Ωστόσο σήμερα ο Banksy θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες και ο γνωστότερος-άγνωστος street artist του πλανήτη. 

Και αυτό έχουν φροντίσει να το εκμεταλλετούν αρκετοί. Όπως ο Eytan Rosenberg, ιδιοκτήτης ενός βενζινάδικού στο Λος Άντζελες. Ώσπου πέρασε ο Banksy από τα μέρη του και σχεδίασε σε έναν τοίχο του μαγαζιού το έργο του Flower Girl. Και μπορεί αρχικά ο Rosenberg να μην ήξερε ποιος είναι ο καλλιτέχνης, αλλά στην πορεία έμαθε. Και όταν πέρσι αποφάσισε να πουλήσει το μαγαζί του, φρόντισε πρώτα να ξηλώσει το μέρος του τοίχου με το έργο του Banksy. 

Και τώρα αποφάσισε να το πουλήσει σε μια δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και δεν το μετάνιωσε. To Flower Girl ήταν ένα από τα σημαντικότερα έργα της δημοπρασίας, πουλήθηκε σε ανώνυμο συλλέκτη και ο Rosenberg έγινε πλουσιότερος κατά 200.000.