Τo provocateur.gr ρίχνει φώς σήμερα στο αγωνιώδες ερώτημα: Ποιο ήταν το περιεχόμενο στα δυο ραβασάκια που έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, το ένα στον Γιάννη Μιχελάκη και το άλλο στον Κώστα Τασούλα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής, όπως έγραψε το «ΒΗΜΑ» της Κυριακής.

Ο σημερινός Υπουργός Εσωτερικών υπήρξε ως γνωστόν για λίγο χρονικό διάστημα πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Μετά την υπουργοποίηση του ο κ. Μιχελάκης φαίνεται ότι δεν φρόντισε να κάνει λεπτομερή παράδοση στον νέο πρόεδρο Κώστα Τασούλα.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε, λοιπόν, από τον Υπουργό Εσωτερικών να συνεννοηθεί με τον κ. Τασούλα για να γίνει η δουλειά και να κλείσει επιτέλους το θέμα και φυσικά ο ίδιος ο κ. Σαμαράς να γλυτώσει από την καθημερινή γκρίνια του Γιαννιώτη πολιτικού.

Στην συνέχεια ο κ. Σαμαράς φώναξε τον οδηγό του και του έδωσε ένα σημείωμα με παραλήπτη αυτή την φορά τον κ. Τασούλα. Του εξηγούσε εν πολλοίς ότι το θέμα με εντολή του θα κλείσει οσονούπω.

Το θέμα φαίνεται ότι κάποια στιγμή θα διευθετηθεί αλλά αυτό που δεν φαίνεται να διευθετείται είναι τα χρέη που άφησε κληρονομιά στο Ινστιτούτο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος προηγήθηκε του Γιάννη Μιχελάκη και είναι πολλά!!!