Οι αστροπροβλέψεις της Κυριακής 08/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε ευφορία από το πρωί που θα ξυπνήσετε και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφο σας. Απολαύστε όλα τα όμορφα χωρίς άγχος. Επιδιώξτε να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και το πιο σημαντικό δείξτε την αγάπη σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, βρείτε τις χρυσές τομές και γίνετε καλύτεροι σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, άλλωστε τα όνειρά σας γρήγορα υλοποιούνται. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από σήμερα νέες καλύτερες προϋποθέσεις εμφανίζονται στην δουλειά σας και προωθούν την επαγγελματική σας άνοδο. Μην πιέζετε καταστάσεις. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Οι διαμορφωμένες καταστάσεις σας οδηγούν στο να είστε φιλικοί ακόμη και προς πρόσωπα που αντιπαθείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας διάθεσή θα βρει εύκολα ανταπόκριση σήμερα και ο ερωτικός σας σύντροφος θα σας πλησιάσει με περισσότερη ερωτική όρεξη. Μην πιέζετε τις καταστάσεις στα επαγγελματικά σας καθώς έχει ξεκινήσει μία δύσκολη περίοδος και θα πρέπει να αγωνιστείτε για να ξεπεράσετε τα προβλήματα. 

 

ΛΕΩΝ

Ισως θα ήταν καλό να προσέξετε μερικά πράγματα μέσα στην ημέρα. Θα πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με τα επαγγελματικά και να αποφύγετε τις εντάσεις. Κάντε περικοπές όσον αφορά τις προσωπικές σας απολαύσεις για να μπορέσετε να εξοφλήσετε τα δανεικά, τα οποία πολύ γρήγορα θα σας πιέσουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας, σας κάνουν να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο ενασχόλησης και με άλλους κλάδους εργασίας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις που έρχονται από στενούς συγγενείς.Το άγχος σας αποδυναμώνει και σας κάνει νευρικούς.

 

ΖΥΓΟΣ

Ένα μικροπρόβλημα που θα προκύψει σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί μέσω κάποιων ιατρικών εξετάσεων. Έχει ξεκινήσει μια περίοδος αλλαγών σε εργασιακά και ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για καλύτερα πράγματα στη δουλειά. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες αναποδιές που θα υπάρξουν σήμερα στα επαγγελματικά σας  ενδεχομένως να σας ρίξουν την ψυχολογία. Μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε πιο γρήγορα. Νέα ξεκινήματα θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στα αισθηματικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φανείτε ψύχραιμοι σήμερα. Οι δυσκολίες της ζωής απαιτούν αντιμετώπιση με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσετε την ισορροπία μέσα στο σπίτι σας αλλά και μέσα στην δουλειά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείτε προσεκτικά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα και βελτιώστε την οικονομική σας κατάσταση. Προσέξτε τη συμπεριφορά κάποιων γνωστών σας, που θέλουν με ύπουλο τρόπο να κερδίσουν την εύνοιά σας. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάπου κάπου χρειάζεται να το ρίχνετε και λίγο έξω για να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Να είστε ψύχραιμοι αποφεύγοντας σπασμωδικές κινήσεις. Πολύ σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα δείτε αποτελέσματα στους στόχους σας. Η καχυποψία σας θα σας οδηγήσει σήμερα σε υπερβολικά σενάρια.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Περάσατε αρκετές δοκιμασίες το τελευταίο διάστημα, αλλά πλέον η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί. Ένας νέος κύκλος ξεκινάει στη ζωή σας, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί θα είναι παροδικές. Κάντε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας, προσπαθώντας να ανακαλύψετε ξανά ο ένας τον άλλον.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr