Οι αστροπροβλέψεις του Σαββάτου 07/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η περίοδος μοιάζει ιδανική για να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Με λίγη υπομονή και οργανωμένη προσπάθεια θα καταφέρετε να βρείτε τις λύσεις στα προβλήματά σας. Μην κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή τη χρονική περίοδο έχετε μαλακώσει και συμπεριφέρεστε με τρυφερότητα στον σύντροφό σας. Διαθέτετε αρκετές επαγγελματικές ικανότητες και θα καταφέρετε να επιβιώσετε στην αγορά εργασίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επηρεάσουν τα σχέδια σας, φίλοι μου. Η ανάληψη περισσότερων ευθυνών στην εργασίας, μπορεί να χαλάσει το λίγο πιο αισιόδοξο κλίμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείτε τι πραγματικά έχετε ανάγκη, προτού προβείτε σε κάποια αγορά. Περίεργα πράγματα μπορεί να συμβούν αυτή την περίοδο, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Καλό θα ήταν να αποφύγετε συναλλαγές οικονομικής φύσης ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά το ποιόν τους.

 

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο διάστημα έχετε την ανάγκη να αισθανθείτε περισσότερο την οικογενειακή θαλπωρή. Διώξτε από το μυαλό σας τις δυσάρεστες σκέψεις για να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισιοδοξία σας σήμερα κάνει φτερά. Θα χρειαστεί υπομονή και πολύ δουλειά για να καταφέρετε να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η τύχη σας επιφυλάσσει μερικές ευχάριστες εκπλήξεις στο διάστημα που ακολουθεί. Γλεντήστε με μέτρο και φροντίστε να μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Το άγχος σας για τα οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα σας έχει κάνει ευέξαπτους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε ενέργειες που είναι πιθανό να επηρεάσουν αρνητικά τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Πάρτε τα μέτρα σας για να προφυλαχθείτε από τις ύπουλες αλλαγές του καιρού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να χαλάσουν τη ευχάριστη μέχρι τώρα διάθεση σας. Θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας σήμερα. Η σχέση σας θα ανανεωθεί παρά τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τους γύρω σας, τα οποία θα ξεπεραστούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με κάποιο σπορ για να μπορέσετε να αποβάλλετε το άγχος. Κάποια αναπάντεχα γεγονότα θα σας φέρουν στα όρια των αντοχών σας. Θα προτιμούσατε σήμερα να απομακρυνθείτε από όλους και όλα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί πολλοί από εσάς να επαναπροσδιορίσετε τον προϋπολογισμό σας έτσι ώστε να αποφύγετε λάθη που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια. Γεμάτη συναίσθημα μέρα, ευνοούνται τα συναισθηματικά ενώ υπάρχει αρμονία στα επαγγελματικά σας. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα γάμου, συντροφικότητας και συμβίωσης/συγκατοίκησης ενισχύονται από το πλανητικό σύστημα. Κάποιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, θα σας αναγκάσουν να ξεπεράσετε τα όριά σας. Οι ερωτικές διαθέσεις του συντρόφου σας, μειώνονται μέρα με την μέρα, αυτό οφείλετε στις επαναλαμβανόμενες εκρήξεις ζήλιας από το μέρος σας.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr