Τους βλέπεις, τους ξέρεις, τους νιώθεις δικούς σου ανθρώπους πλέον, καθώς έχεις περάσει πολλά βράδια (και πρωινά και μεσημέρια) παρέα μαζί τους. Σε έχουν κάνει να γελάσεις, να κλάψεις, να προβληματιστείς, να περάσεις ωραία.

Ναι, είναι οι ηθοποιοί των πλέον επιτυχημένων σήριαλ. Και πλέον τα ονόματά τους ξεχωρίζουν και στη λίστα του αμερικανικού περιοδικού Forbes με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους stars.

Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει η πληθωρική Sofia Vergara. Η 41χρονη ηθοποιός εκτιμάται πως έβγαλε 30 εκατομμύρια δολάρια από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013, ενώ φέρεται πως εισπράττει 175.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο της σειράς «Modern Family».

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο σέξι ηθοποιός Ashton Kutcher με έσοδα 24 εκατομμυρίων δολαρίων για τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά «Two And A Half Men». Στην τρίτη θέση συναντάμε τον συμπρωταγωνιστή του Kutcher, Jon Cryer, που υποδύεται τον αδελφό του Τσάρλι Σιν, με έσοδα 21 εκατ. δολάρια.

Τέταρτος στη λίστα ο ηθοποιός του Everybody Loves Raymond, Ray Romano με απολαβές 16 εκατ. ευρώ, ενώ ακολουθεί με 15 εκατ. δολάρια ο Mark Harmon ως τηλεοπτικός Leroy Gibbs του NCIS.

Στα 15 εκατ. ευρώ και τα έσοδα του Neil Patrick Harris, γνωστού και ως Barney Stinson του «How I Met Your Mother».

Έβδομος στη λίστα ο Patrick Dempsey του «Grey’s Anatomy» με 13 εκατ. δολάρια ενώ ο Tim Allen κέρδισε από το «Last Man Standing» 11 εκατομμύρια, κατακτώντας την 8η θέση. 

Στην ένατη θέση βρίσκεται η δεύτερη γυναίκα που συναντάμε στη λίστα, η Κaley Cuoco, η οποία εισέπραξε 11 εκατ. ευρώ για το ρόλο της ως « Penny» στο «The Big Bang Theory». Την λίστα ολοκληρώνει με έσοδα, επίσης, 11 εκατ. ευρώ η Mariska Hargitay που παίζει την Olivia Benson στο «Law & Order: Special Victim’s Unit».

Αξίζει να σημειωθεί πως το Forbes διευκρινίζει πως τα στοιχεία αυτά βασίζονται σε συζητήσεις με ατζέντηδες, δικηγόρους και άλλους γνωστούς του χώρου, εκτιμώντας τα έσοδα των διασημοτήτων χωρίς να αφαιρούν φόρους, αμοιβές μάνατζερ και άλλα σχετικά έξοδα.