Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολλές ιδέες, για να ξεπεράσεις σκοπέλους του παρελθόντος αλλά και παρόντος. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις πρόβλημα από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις. 


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα, για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα είναι πιθανόν να μην εξελιχθούν, λόγω της δικής σου αδράνειας. Ίσως βέβαια ο φόβος της απόρριψης σε κάνει διστακτικό στο να κάνεις σημαντικά βήματα. Έχε το νου σου, γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου για τις ευκαιρίες που θα χάσεις.


Δίδυμοι

Τα οικονομικά σου θα αποτελούν σήμερα πηγή άγχους για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στη διαχείρισή τους, ώστε να αποφύγεις μεγαλύτερες απώλειες στην πορεία. Η ικανότητα που διαθέτεις στο να βρίσκεις λύσεις είναι δεδομένη και αν καμιά φορά έρχεσαι σε σύγκρουση με κάποια δικά σου άτομα, μην απογοητεύεσαι και μην διστάζεις να κοιτάξεις μόνο το συμφέρον σου. Ο καθένας στη θέση σου, το ίδιο θα έκανε.
 

Καρ​κίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου μπορείς να απολαμβάνεις τις χαρές από διάφορες δραστηριότητες στους τομείς της ζωής σου. Κάνε τις αλλαγές που λαχταράς εδώ και αρκετό διάστημα, αρκεί πρώτα να τις σκεφτείς πολύ καλά. Από το βράδυ και μετά, με την Σελήνη στον Σκορπιό, πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Δεν είναι καλή εποχή για αντιπαραθέσεις μαζί τους. Αυτό το βράδυ προσφέρεται για ευχάριστες κι απολαυστικές ασχολίες με την παρέα σου. 


Λέων

Η έντονη ενέργεια που θα έχεις, θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας για εσένα, αγαπητέ Λέων. Έχεις πολλές έγνοιες για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν, όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Άλλωστε, διανύεις μια περίοδο που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. 


Παρθένος

Κάποιοι ενδοιασμοί και αμφιβολίες σε αγχώνουν αρκετά και κάποια θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Παρθένε, σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτήν την ημέρα. Δεν είναι ώρα για μελαγχολίες. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς έξυπνα και με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο, να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.


Ζυγός

Η υπευθυνότητα και η εντιμότητά σου, σου ανοίγουν σήμερα τον δρόμο και βγάζουν από τη μέση τα προβλήματα που έχεις, αγαπητέ Ζυγέ. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου εύκολα, αρκεί να αποφασίσεις να εξωτερικευτείς και να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα. Η συμβουλή τους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Από το βράδυ και μετά, που η Σελήνη θα μετακινηθεί στον Σκορπιό, περιόρισε τις επαφές και τις κουβέντες σου. 


Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά πρέπει να προγραμματίσεις με λεπτομέρεια τις κινήσεις που θα κάνεις. Σήμερα, τονώνεται η διάθεσή σου και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου. Μπροστά σου ανοίγονται οι καλύτερες λύσεις και δεν θα αργήσεις να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση. 


Τοξότης

Πολύ προσοχή απαιτείται σήμερα στις αποφάσεις που αφορούν σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Τοξότη. Υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Μείνε συνετός στην συμπεριφορά σου και μην οδηγείσαι σε λανθασμένες κινήσεις από τον παρορμητισμό σου. 


Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα μπορείς να προχωρήσεις στις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Είσαι σε μια δημιουργική περίοδο και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Άτομα του περίγυρού σου που εμπιστεύεσαι, σου ανοίγουν νέους δρόμους και σου υποδεικνύουν λύσεις.


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα, γιατί οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Αξιοποίησε την εύνοιά τους προς σένα, για να βοηθήσεις και κάποια δικά σου άτομα, στα προβλήματα που μπορεί να έχουν.


Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς σήμερα να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου, αλλά και τη ζωή σου γενικότερα, και να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.