Οι αστροπροβλέψεις της Τετάρτης 04/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των γύρων σας και ειδικά των συνεργατών σας θα πρέπει να δείξετε πολύ καλή διαγωγή. Η εποχή που διανύουμε είναι ό,τι πρέπει, προκειμένου να προωθήσετε τις πρωτοποριακές επαγγελματικές σας ιδέες. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αισθηματικά σας ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, αλλά μπορεί κάποιοι άνθρωποι να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Προσπαθήστε να μην ανταποκριθείτε στις εντάσεις. Οι νέες ιδέες που έχετε για την πρόοδο της επιχείρησής σας θα ενθουσιάσουν τους συνεργάτες σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος που ακολουθεί θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη όσον αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μην προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τους άλλους και ειδικά τους συνεργάτες σας, γιατί θα σας έρθει μπούμερανγκ. Η ζωή σας συνεχίζει να είναι φορτωμένη και έχετε πολύ δουλειά και σήμερα.  

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να μην ακούγεται καλό το γεγονός πως πρέπει να κάνετε κι άλλες θυσίες στα οικονομικά σας, αλλά επιβάλλεται. Αναζητήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα βάσανα του παρελθόντος και να χαράξετε καινούρια πορεία ζωής.

 

ΛΕΩΝ

Δώστε μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες που αφορούν τα επαγγελματικά σας για να κάνετε τη διαφορά και να είστε σε θέση ισχύος. Το διάστημα που ακολουθεί θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε στις προκλήσεις της αγοράς. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείξτε θάρρος και κάντε εσείς το πρώτο βήμα για να αναθερμάνετε τη σχέση σας με το ταίρι σας. Το προσεχές διάστημα θα σας απασχολήσουν έντονα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και τα λάθη που έχετε κάνει στα επαγγελματικά σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε ακόμη περισσότερο για να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι ευκαιρία να τακτοποιήσετε θέματα ακίνητης περιουσίας που σας απασχολούν εδώ και καιρό. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα εργασίας και υγείας είναι και σήμερα στο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και ασυμφωνίες με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Δράστε όσο είναι νωρίς και έχετε την κατάσταση στα χέρια σας, η οποία τείνει να σας ξεφύγει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προσπάθειές σας θα έχουν σύντομα επιτυχία και θα μπορέσετε να μοιραστείτε αυτή τη χαρά με άλλους. Θα πρέπει να είστε απλώς ο εαυτός σας. Μην προσπαθείτε να ξεγελάσετε τους άλλους. Δεν θα ήταν σωστό όταν έρθουν οι λογαριασμοί να απογοητευτείτε. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφαιρέστε κάθε περιττή ασχολία από το καθημερινό σας πρόγραμμα και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Η θέληση που έχετε για να πετύχετε τους στόχους σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξτε μεγάλη προσοχή σε κάποια προβλήματα που υπάρχουν στην ζωή σας εδώ και πολύ καιρό. Αν συνεχίζετε να αγνοείτε πόσο σοβαρά είναι δεν είναι διόλου απίθανο ότι θα μπλεχτείτε σε περιπέτειες. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εστιάστε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στη δουλειά σας και μην εμπιστεύεστε άτομα και τρόπους που σας λένε για να έχετε επιτυχία. Θα σας απασχολήσουν έντονα κάθε τύπου σχέσεις, φιλικές, οικογενειακές και ερωτικές.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr