Κριός

Αγαπητέ Κριέ, πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση για τα ζητήματα που παραμένουν σε στασιμότητα. Άλλωστε, με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου και με επιμονή, θα δεις τα σχέδια σου να βρίσκουν την εφαρμογή τους. Εμπιστεύσου τις έγνοιες σου στα δικά σου άτομα. Με τη συμβουλή τους θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείς περισσότερο από τα συνηθισμένα και να προλάβεις τις εξελίξεις που έρχονται. Η ημέρα είναι καλή για κάθε είδους τόλμημα ή εγχείρημα και αν αποφασίσεις να ρισκάρεις, θα μείνεις έκπληκτος από τα θετικά αποτελέσματα που θα έχεις. 


Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, μεταβατική θα είναι η ημέρα για σένα με τις επιρροές που δέχεσαι από την αρνητική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα να σε βάζει σε σκέψεις. Σταμάτα την απαισιοδοξία και δες τα πράγματα με θετικότητα, γιατί η αλήθεια είναι ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι στο δικό σου χέρι να ξεπεράσεις τα εμπόδια της ζωής σου. 
 

Καρ​κίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αρκετοί τομείς της Αγαπητέ Καρκίνε, φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν σήμερα τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου. σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα πάρουν μια καλή σειρά και με την εύνοια των πλανητών μπορείς να διορθώσεις ό,τι δεν σου κάνει. Μην αφήσεις τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάνε τις προσπάθειές σου χωρίς να δώσεις άλλη αναβολή.


Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Τρίτη είναι καλή για να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου και σε πιο πρακτικές δουλειές που έχεις παραμερίσει. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις που σε περιβάλλουν και να τις διορθώσεις με την βοήθεια των δικών σου.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, οι καταστάσεις είναι πολύ καλές αυτήν την Τρίτη για σένα και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα. Μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που θέλεις, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.


Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την Τρίτη θα είσαι συνεχώς σε κίνηση και σε ένα κύκλο επαφών, με σκοπό να τροποποιήσεις πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Μην χαλαρώνεις καθόλου και μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις αυθόρμητα, χωρίς να τις σκεφτείς. Κινήσου με προγραμματισμό, χωρίς να κάνεις καμία λάθος κίνηση. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που κρατούν πίσω την ζωή σου. 


Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις πολύ τρέξιμο σήμερα για να προλάβεις τις καταστάσεις, που αυτή την περίοδο σε αγχώνουν πάρα πολύ. Η ενέργεια σου όμως θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις τους σκοπέλους του παρελθόντος, αλλά και παρόντος. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σωματικό πρόβλημα από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις.


Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, προσπάθησε να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Μπορείς να κάνεις επαφές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μόνο που επιβάλλεται να το σκεφτείς πολύ καλά προτού μιλήσεις, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις, που δεν τις περίμενες. Οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον.


Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, την σημερινή Τρίτη θα έχεις πολλές καθυστερήσεις και αναβολές, που θα φρενάρουν τις ενέργειές σου ή κάποια προγραμματισμένα σχέδια που είχες κατά νου. Αυτά όμως συμβαίνουν, γι’ αυτό μην αγχωθείς και προπάντων μην εκνευριστείς. Δες τα πράγματα με αισιοδοξία και να ξέρεις ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα και τα πράγματα θα σου έρθουν ακόμη καλύτερα από ό,τι σήμερα. Φρόντισε συνεπώς να περάσεις αυτήν την ημέρα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.


Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και σου προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η ενέργειά σου στα ύψη. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου, τις συναντήσεις σου, τη ζωή σου γενικότερα και να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.


Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η κινητικότητα που διαθέτεις είναι το κάτι άλλο. Είναι τόση, που αποφασίζεις να την εκτονώσεις βοηθώντας αγαπημένα πρόσωπα να ολοκληρώσουν δικές τους υποχρεώσεις. Πριν το κάνεις όμως και δεσμευτείς, φρόντισε να σιγουρευτείς ότι έχεις αρκετό διαθέσιμο χρόνο, γιατί διαφορετικά θα τους απογοητεύσεις και θα στενοχωριέσαι.