“Είσαι ένας πραγματικός στρατιώτης!” Αυτό ήταν το αποτέλεσμα που μου έβγαλε το πικάντικο τεστ που ακούει στο εξίσου πικάντικο όνομα “Game of Boobs”. Και ναι, είναι αυτό που νομίζεις: Εμφανίζονται στην οθόνη σου διάφορες ηρωίδες της σειράς -για την ακρίβεια εμφανίζονται τα στήθη τους, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό τους- και εσύ καλείσαι να μαντέψεις σε ποια ανήκουν. Τα στήθη ντε.

Μπορεί να βρήκα 5/10, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι έπαιζα εκτός έδρας. Κι αυτό διότι, έκανα το τεστ με το άγχος που μπορεί να έχει κάποιος που δουλεύει σε γραφείο και έχει το νου του μην τον δουν οι συνάδελφοί του να σκρολάρει μανιωδώς πάνω σε μια οθόνη γεμάτες από πλούσια (ορισμένα, όχι και τόσο…) στήθη γυναικών. Μπορεί να έπαιζα το κεφάλι μου, τη θέση και την υπόληψη μου, αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί: Ήμουν δυνατός.



 

Αν θες κι εσύ να δοκιμάσεις της δυνάμεις, τη μνήμη και την αφοσίωσή σου προς τον γυναικείο πληθυσμό του Γουέστερος, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τριγύρω σου για να σιγουρευτείς ότι δεν έχουν πολλά μάτια πρόσβαση στην οθόνη του υπολογιστή σου και στη συνέχεια να πατήσεις εδώ για να το αποδείξεις. Περισσότεροι από 10.000 φαν της σειράς (και όχι μόνο) το έχουν κάνει ήδη.

Βοοbs are coming…