Το καλοκαιράκι μπήκε κι επίσημα. Κι όταν μιλάμε για καλοκαίρι, τρεις είναι οι μεγαλύτερες βεβαιότητες που το πλαισιώνουν: τα παγωτά, τα μπάνια και η μίρλα της κοπέλας σου για τις κοπέλες που κοιτάς στην παραλία. Καμία υπερβολή. Το έχεις πάθει, το ΄χω πάθει και θα το ξαναπάθουμε.

Ο διάολος, αδερφέ μου, έχει πολλά ποδάρια και οι ελληνικές παραλίες χιλιάδες όμορφες παρουσίες που θα κυκλοφορήσουν και φέτος (ανάμεσα σε πολλούς άλλους περίεργους τύπους) μπροστά από τα μάτια σου. Κι επειδή το να κυκλοφορείς με παρωπίδες δεν είναι τρέντι, το μάτι σου λογικό θα είναι να “παίξει” όταν εντοπίσει ένα όμορφο κορμί που θα περάσει από μπροστά σου πράγμα που συνήθως συμβαίνει όταν τρως κάτι και έχει κολλήσει ένα κομματάκι στο μάγουλο ή στο δόντι κι εσύ προσπαθείς να το βγάλεις με τρόπο ατσούμπαλο.

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα γίνει. Και δεν είναι απαραίτητα κακό. Αρκεί, βέβαια, να μη βγάζεις τον λιγούρη που (οι περισσότεροι άντρες) κρύβουμε μέσα μας. Με λίγο τακτ όλα επιτρέπονται. Όπως, για παράδειγμα, επιτρέπεται και η αντίστροφη κατάσταση: να κοιτάζει δηλαδή η κοπέλα σου έναν εξίσου ωραίο άντρα που περνάει από μπροστά της. Τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη.

Αν, τώρα, το γυναικάκι σου ορκίζεται πως δεν κοιτάζει δεξιά κι αριστερά και απαιτεί κι εσένα να κεντράρεις πάνω της και ΜΟΝΟ πάνω της, να ξέρεις πως στο εξής έχεις τα επιχειρήματά σου. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι εννοούμε…

 

s