Χαμός γίνεται στα δημοσιογραφικά γραφεία το τελευταίο 24ωρο, με μια πικάντικη φήμη, που αφορά γιο προέδρου ομάδας της Football League και ποδοσφαιριστή της ίδιας ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κυκλοφορεί βίντεο με γιο προέδρου ομάδας, στο οποίο φαίνεται να συνευρίσκεται με ποδοσφαιριστή του συλλόγου, προκειμένου ο τελευταίος να κερδίσει την ελευθερία του!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, ο παίκτης που τώρα αγωνίζεται σε άλλη ΠΑΕ της Football League, ήθελε να αποχωρήσει από τον σύλλογο και έκανε το… ψυχικό για να μείνει ελεύθερος. 

Κερδισμένος φυσικά ήταν και ο γιος του προέδρου της ομάδας, ο οποίος ικανοποίησε τις σεξουαλικές του ανάγκες και συνευρέθηκε με τον ποδοσφαιριστή, προσφέροντάς του ως αντάλλαγμα την ελευθερία του.

Πάντως, το αξιοσημείωτο είναι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πως ο πατέρας αρχικά ήταν αρνητικός στην αποδέσμευση του παίκτη, αλλά τελικά πείσθηκε να τον αφήσει ελεύθερο! Λογικά μπροστά στο φόβο να ξεσπάσει σκάνδαλο με το γιο του, καθώς όπως αναφέραμε και στην αρχή, η πιάτσα βουίζει πως ο ποδοσφαιριστής τράβηξε τη σκηνή σε βίντεο, για να έχει κάποιο διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια του και να μην πάει στράφι η… θυσία του!