Κριός

Αρχίζεις να ηρεμείς για πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Κριέ. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος, σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες, που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Σήμερα, ευνοείσαι για να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν.


Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, φίλε Ταύρε, και θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση. Άλλωστε και η διάθεσή σου δεν θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Πρέπει να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία, που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου. Βέβαια, κράτα και μια μικρή απόσταση από τις διαφωνίες. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και όλα θα πάνε πολύ καλά. 


Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα σε ευνοεί αρκετά, αγαπητέ Δίδυμε. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις με μεγάλη επιφυλακτικότητα τα άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται. 
 

Καρ​κίνος

Πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, αγαπητέ Καρκίνε. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου. Σήμερα, θα έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. 


Λέων

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί, αγαπητέ Λέοντα. Πρέπει να εξετάσεις ορισμένες καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Οφείλεις να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος. 


Παρθένος

Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και, αν θέλεις αγαπητέ Παρθένε, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά, δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σήμερα, στις όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.


Ζυγός

Σήμερα φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες, αγαπητέ Ζυγέ, και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο, είτε θετικό είτε αρνητικό. Όλα μαθήματα ζωής είναι!


Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή και προπάντων να μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις παραέξω αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς άμεσα προς όφελός σου.


Τοξότης

Σήμερα σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος, αγαπητέ Τοξότη. Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να εμποδίσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το καλύτερο για σένα.


Αιγόκερως

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση, αγαπητέ Αιγόκερε, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πήγαινε λίγο κόντρα σε αυτό που προστάζει η λογική σου και πάρε το ρίσκο να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω. 


Υδροχόος

Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Η σημερινή μέρα θα σου χαρίσει όλα τα εφόδια για να κερδίσεις όσα ονειρεύεσαι.


Ιχθείς

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου, αγαπητέ Ιχθύ. Όμως, σήμερα θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν σε οικογενειακά θέματα, ευνοούνται. Επιτέλους, θα δεις πολύ καλές εξελίξεις.