Ο Βίτορ Περέιρα τελειώνει από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν καταλήξει στην αλλαγή προπονητή και θα θεωρηθεί έκπληξη να δούμε του χρόνου τον Πορτογάλο τεχνικό να καθοδηγεί τους πρωταθλητές.

Αμέσως κυκλοφόρησαν τα πρώτα ονόματα για τον αντικαταστάτη του. Πρώτος και καλύτερος ο Κίκε Φλόρες, ο οποίος κατευθύνεται τελικά στη… Γουότφορντ (τουλάχιστον δεν θα έρχεται όλο το καλοκαίρι όπως κάθε καλοκαίρι).

Από εκεί και πέρα έχουμε και λέμε: Ράμος, Καπαρός, Αγκίρε, με τον τελευταίο να αποτελεί υπόδειξη του αρχισκάουτερ της ομάδας, Χουάνχο Λορένθο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί παλιότερα στην Οσασούνα. Παράλληλα, έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του πρώην βοηθού του Μίτσελ, Βίκτορ, ο οποίος εργάστηκε στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Άλλα ονόματα που άρχισαν να «γυρίζουν» είναι του Αργεντινού Μπιέλσα της Μαρσέιγ, του Γάλλου Ρούντι Γκαρσία της Ρόμα, του Ιταλού Λουτσιάνο Σπαλέτι της Ζενίτ, καθώς και του Ολλανδού Μπερτ Μαρβάικ.

Ο Μπιέλσα είναι ιδιόρρυθμος (εξ ου και το παρατσούκλι του τρελού), Γκαρσία και ο Σπαλέτι δύσκολα θα έρθουν στην Ελλάδα. Τέλος, ο Μαρβάικ είναι ο τεχνικός που συνδύασε το όνομά του με την παρουσία της Εθνικής Ολλανδίας στον τελικό του Μουντιάλ του 2010…