Θέμα Ρομπέρτο έχει προκύψει στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να βρίσκεται στο επίκεντρο μεταγραφικών αναζητήσεων για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και δη, μεγάλες. Μία από αυτές είναι η Ιντερ και στην περίπτωση που αποχωρήσει ο δικός της πορτιέρο, όπως λέγεται, Σαμίρ Χαντάνοβιτς, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να καλύψουν τη ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ του Ισπανού οι νερατζούρι.

Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να ψαχτούν και να βρουν μια λύση τύπου Ρομπέρτο. Τίποτα λιγότερο. Ο Λόρια που αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ έρχεται ως ελεύθερος για αντικαταστάτης του Μέγερι που χαιρέτησε. Πρόκειται δηλαδή για τον νούμερο 2 και γι’ αυτό οι Πειραιώτες θα έχουν ένα μεγάλο άγχος, αν επαληθευτούν τα σενάρια για μεταγραφή του Ρομπέρτο.

Ενα όνομα πάντως που ακούγεται τις τελευταίες ώρες και θεωρείται στα… κυβικά του Ισπανού, είναι αυτό του Ορέστη Καρνέζη. Του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και νυν της Ουντινέζε, ο οποίος όμως μένει ελεύθερος από τους φριουλάνι. Αν επαληθευτεί το σενάριο, θα πρόκειται για βόμβα και επικοινωνιακή κίνηση με τη σημασία της.

Ο Καρνέζης έχει κάνει καλή χρονιά στη Serie A και όπως έχει δείξει έως τώρα, μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι φήμες είναι… γαργαλιστικές.