Κριός

Η σημερινή Παρασκευή δεν είναι και η πιο ευχάριστη μέρα για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από την όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, όμως οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.


Ταύρος

Σήμερα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη και να σε επηρεάζει θετικά, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο υπολογίζεις.


Δίδυμοι

Μπορείς σήμερα να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, είτε αυτοί αφορούν την επαγγελματική είτε την αισθηματική σου ζωή. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη και να σε επηρεάζει θετικά, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι ευχάριστη και θα έχεις την δυνατότητα να κουβεντιάσεις μαζί τους με ήρεμους τόνους που θα σε ανακουφίσουν.
 

Καρ​κίνος

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.


Λέων

Η μέρα είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό και οποιαδήποτε τωρινή παρασπονδία, στο μέλλον θα την βρεις μπροστά σου.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η Παρασκευή θα είναι ενδιαφέρουσα για εσένα, μιας και η δημιουργικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και οι ιδέες που θα έχεις θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τους γύρω σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται για να μην ξεφύγεις από τα όριά σου και δράσεις επιπόλαια.


Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο θέματα της προσωπικής σου ζωής, που βρίσκονται ήδη σε μία διαδικασία αλλαγών. Πρόσεξε πολύ πως θα συμπεριφερθείς, γιατί όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί.


Σκορπιός

Η μέρα προκαλεί ζήλειες και ανταγωνισμούς. Σκέψου ώριμα και κάνε κινήσεις συμβιβασμού χωρίς να αφήνεις τίποτα στην τύχη. Η ένταση που θα σε χαρακτηρίσει, μπορεί εύκολα να σε βγάλει εκτός εαυτού.


Τοξότης

Η διάθεσή που σε χαρακτηρίζει σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία από τον Λέοντα είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε λοιπόν το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου, ώστε να αποφύγεις ατοπήματα. Όλα θέλουν την κατάλληλη στιγμή για να πραγματωθούν.


Αιγόκερως

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Ωστόσο, σήμερα λόγω της αρνητικής όψης της Σελήνης με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου που σε επηρεάζει άμεσα, καλό είναι να αποφύγεις κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.


Υδροχόος

Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σένα και σταμάτα άμεσα τα παράπονα, γιατί είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους. Σύντομα θα δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.


Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα πρέπει να συγκροτηθείς και να αφήσεις τα άγχη που σου προκαλούν πανικό να μείνουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.