Κριός

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Κριέ, φέρνει για εσένα μια έντονη περισυλλογή και την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση στη συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που σε προβληματίζουν. Μη διστάσεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους για όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτή την αναζήτηση.


Ταύρος

Αν και το τελευταίο διάστημα είχες αρκετές καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει, αγαπητέ Ταύρε, τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία, για να μην κάνεις λάθη. Πάντως η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που έχεις παραμελήσει.


Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα σου χρειαστούν αρκετοί άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους, αλλά και να τους βοηθήσεις.

Καρ​κίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση και να μην σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις. Είναι καιρός να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή, που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα.


Λέων

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Λέοντα, καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό σου, αλλά και στη συμπεριφορά σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά σε τίποτα, όσο προχωρημένο ή ανατρεπτικό κι αν είναι αυτό που σκέφτεσαι. Επίσης να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, οπότε μίλησέ τους άφοβα


Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, ευνοούνται οι συναναστροφές και οι επαφές με δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά θα την απολαύσεις τη σημερινή μέρα, καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου.


Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, θα δεις πολλά ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους, να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να είσαι ψύχραιμος και να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει αν παρουσιαστούν μικροαναποδιές, γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη. 


Σκορπιός

Αν σήμερα κάνεις υπομονή, αγαπητέ Σκορπιέ, σύντομα θα αρχίσεις να ανταμείβεσαι γι’ αυτή. Με την θετική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θα δεις πως πολλές υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες, θα αρχίσουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τον τρόπο που θέλεις. Άλλωστε, πρέπει να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Η μέρα θα σου χαρίσει μια ευχάριστη διάθεση κι αυτή με τη σειρά της την όρεξη να κάνεις όσα έχεις στο μυαλό σου.


Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός αλλά και ψυχραιμία, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ιδιαίτερα αν προέρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.


Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα, για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώθεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά, η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη. 


Υδροχόος

Η μέρα, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Υδροχόε, και αυτό φαίνεται καταρχήν από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν, γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα, που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις. 



Ιχθείς

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, το τελευταίο διάστημα μπορεί να σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα όμως, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα και να σε ευνοεί, θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς, βέβαια, σε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.