Τα μωβ high end ακουστικά, θυμίζουν τη σειρά που headphones που κυκλοφόρησε ο Dr.Dre. Το κόκκινο καλώδιο κάνει την κατάλληλη αντίθεση με ό,τι μπουφάν και αν επιλέξει κάνεις. Ο σκούφος – statement, είναι ουδέτερα γκρι, για να τονίζει το μωβ των ακουστικών, ενώ τα χοντρά κοκάλινα γυαλιά προσθέτουν μια μυστηριώδη γοητεία. Τα ελαφρώς και κατά τόπους γκριζαρισμένα γένια του, προσδίδουν ένα τόνο εμπειρίας, ουσίας, ωριμότητας. Θα μπορούσε να είναι μια εικόνα backstage, από κάποια φωτογράφηση για editorial ανδρικής μόδας.

Το μοντέλο θα μπορούσε να είναι κολλητός του  Jay Z. Ανερχόμενο αστέρι της R’n’B μουσικής  σκηνής.  Αστέρας του NBA. Γόης του Miami. Κι όμως… Θα μπορούσε να είναι πάρα πολλά που να σχετίζονται με μουσική ή τον κινηματογράφο που να εμπεριέχουν τον όρο «star», εάν δεν ήταν πολιτικός.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους του στο Facebook το εναλλακτικό του στυλ. Αν και η φωτογραφία δεν συνοδευόταν με κάποιο σχόλιο τύπου «Yo», «Gangsta rulz» και άλλα συναφή.

Μια φορά που κυκλοφορούσαμε κάπως έτσι (χωρίς τα ακουστικά, εννοείται), μας σταμάτησαν μέρα μεσημέρι στο Νέο Ψυχικό, για εξακρίβωση στοιχείων. Και όχι δεν ήταν η αστυνομία μόδας.