Μια περίπτωση εξαιρετική, απ’ όσο λένε οι πληροφορίες, εξετάζει ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον αριστερό εξτρέμ της Ζενίτ, Ντάνι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αρέσει στον Βίτορ Περέιρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 32χρονος Πορτογάλος αριστερός winger αποτελεί μια επιλογή από το «πάνω ράφι» και γι’ αυτό ο παίκτης δεν βρίσκεται στα… αζήτητα, αλλά είναι στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ, της Φενέρ και της Μπεσίκτας.

Το κασέ, βεβαίως, του Πορτογάλου άσου είναι υψηλό, ωστόσο στον Ολυμπιακό εφέτος είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα με παίκτες… Α ποιότητας. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στη ρωσική ομάδα, με τον Αργεντινό να αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τον συμπατριώτη του προπονητή του.

 

Ο Ρομπίνιο

Όσον αφορά τον Ρομπίνιο, που γράψαμε χθες, μπορεί ο 31χρονος επιθετικός μέσος να αναφέρθηκε στην επιθυμία του να παραμείνει στη Σάντος, ωστόσο τα οικονομικά της βραζιλιάνικης ομάδας δεν είναι τόσο… ανθηρά ώστε να προχωρήσει στην αγορά του από τη Μίλαν. Εκεί ακριβώς ποντάρει ο Ολυμπιακός…