Οι αστροπροβλέψεις της Δευτέρας 02/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Η ένταση και το στρες που νιώθετε σήμερα σίγουρα δεν θα σας βγεί σε καλό. Ηρεμήστε για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις η ένταση και το άγχος ποτέ δεν κάνει κάτι. Αυτή τη στιγμή τόσο ο σύντροφός σας, όσο και το επάγγελμα σας, διεκδικούν περισσότερο χρόνο από εσάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα είστε πρόθυμοι και έτοιμοι να να συμβιβαστείτε με τον σύντροφό σας για να σώσετε την σχέση σας. Αγαπάτε τον σύντροφό σας και του το δείχνετε. Στα αισθηματικά θα τα καταφέρετε, στα επαγγελματικά σας όμως θα υπάρχει ένταση και αντιπαραθέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με εντάσεις και ξεσπάσματα θα ξεκινήσετε την σημερινή μέρα για άγνωστες στην ουσία αιτίες. Πιθανόν να προκαλέσετε μια μεγάλη διαμάχη στον εργασιακό σας χώρο. Θα χρειαστεί επίσης να πληρώσετε κάποια παραπάνω χρήματα, εξαιτίας κάποιας βλάβης που θα προκληθεί στο σπίτι ή στο αυτοκίνητό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον ελεύθερο χρόνο σας, ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα. Αυτή η περίοδος επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Έχετε μείνει λίγο πίσω στην δουλειά σας, αφού για αρκετά μεγάλο διάστημα επιλέξατε να το ρίξετε έξω και να ικανοποιήσετε τα συναισθήματά σας.

 

ΛΕΩΝ

Ένα χαρμόσυνο οικονομικό γεγονός θα σκορπίσει την ευτυχία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα πρέπει να σέβεστε περισσότερο την ιεραρχία στον επαγγελματικό σας χώρο. Το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο για τον εργασιακό σας τομέα, οπότε οπλιστείτε με υπομονή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από σήμερα καλείστε να πάρετε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, για τις οποίες ενδεχομένως να μην είστε έτοιμοι. Αρχίζετε ευτυχώς να χρησιμοποιήσετε περισσότερο την λογική σας και επιτέλους τα σχέδια σας πραγματοποιούνται. 

 

ΖΥΓΟΣ

Καλείστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να λάβετε κρίσιμες αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον. Μια νέα γνωριμία μέσω ενός γνωστού προσώπου θα σας βοηθήσει να αλλάξετε διάθεση. Δώστε ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλους όσους σας στριμώχνουν με συνεχή διλήμματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ξαφνικές εξελίξεις που θα υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα θα σας εκπλήξουν θετικά. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε βιασύνες που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα. Η καλή αρχή που έχει γίνει στη νέα σας σχέση έχει στηριχτεί στις σωστές βάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία για να ταξιδέψετε σε χώρα του εξωτερικού. Θα υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε όλα τα επίπεδα στον χώρο εργασίας σας. Η αποφασιστικότητα με την οποία λειτουργείτε στη δουλειά, είναι άξια θαυμασμού από τους συναδέλφους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά σας από σήμερα και μετά βελτιώνεται και θα πάει ακόμα καλύτερα αν κάνετε σωστό πρόγραμμα. Έχετε αυτή την περίοδο πολλές συζητήσεις που αφορούν προβλήματα μέσα στους κόλπους της οικογένειας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε, με το να τις πηγαίνετε πιο κάτω δεν κερδίζετε κάτι. Έχετε μια τάση να γίνεστε ρομαντικοί, ακόμη και σε πράγματα που χρειάζονται πιο ψυχρή αντιμετώπιση. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οργανώστε τις κινήσεις με υπευθυνότητα, φίλοι μου. Εντάσεις και διαφωνίες μπορεί να υπάρξουν με φίλους ή γνωστούς. Αυτό το διάστημα ασχολείστε ολοένα και περισσότερο με τον υπολογιστή σας, παραμερίζοντας τους φίλους.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr