Όσοι απεχθανόμαστε το ελληνικό ποδόσφαιρο (και είμαστε πολλοί, πιστέψτε με) γουστάρουμε να βλέπουμε σκηνικά σαν αυτό που θα σας δείξουμε παρακάτω.

Στον πρόσφατο αγώνα της Bradford με αντίπαλο την Doncaster, οι θεούληδες οπαδοί της πρώτης έκαναν κάτι που σε κανένα ελληνικό γήπεδο δε θα δούμε τουλάχιστον για τα επόμενα 100 χρόνια. Χιούμορ χωρίς μπινελίκια. Και το έκαναν καλά. Πριν την εξιστόρηση, να σας πούμε ότι το σύνθημα “who ate all the pies?” (ποιος έφαγε όλες τις πίτες) είναι αυτό που φωνάζουν οι οπαδοί της μίας ομάδας για να κοροϊδέψουν τους αντίπαλους.

Ένας από τους οπαδούς της Bradford λοιπόν, έτρωγε την πίτα του όταν άκουσε όλους όσους τον περιτριγύριζαν να φωνάζουν: “he’s eating his pie” (αυτός τρώει την πίτα) και μετά που ζήτησε περισσότερη σάλτσα για να βάλει στην πίτα του άρχισαν όλοι να φωνάζουν “has he got some sauce?” (μπορεί να έχει περισσότερη σάλτσα;).

Το επικό τρολάρισμα ολoκληρώθηκε με τον ήρωά μας να παίρνει λίγη παραπάνω σάλτσα, καφέ χρώματος και τους τριγύρω του να ουρλιάζουν, ανάμεσα σε γέλια και πειράγματα “he’s got some brown” (πήρε λίγη καφέ).