Την τελευταία εβδομάδα η φήμη πως η Όλγα Τρέμη θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από το δελτίο ειδήσεων του MEGA, έκανε τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων, ενώ πολλά sites και blogs έκαναν θέμα τη συγκεκριμένη φήμη.

Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, θέλησε με άρθρο του να απαντήσει στις φήμες αυτές στο aixmi.gr.

Και μόνο από τον τίτλο του κείμενου ( «Ακλόνητη η Όλγα Τρέμη στο Mega παρά τους ευσεβείς πόθους ορισμένων») μπορεί να συμπεράνει κανείς πως η απάντηση είναι ιδιαιτέρως σκληρή σε εκείνους που διακινούν τέτοιου είδους φήμες.

«Είναι ο δημοσιογράφος η παλιά κουτσομπόλα της γειτονιάς, που παράγει και αναπαράγει ανυπόστατες φήμες για τον ένα και τον άλλο -είτε λόγω φθόνου, είτε λόγω ανεξέλεγκτης κακίας, είτε λόγω ακατανίκητης επιθυμίας να βρίσκεται στο προσκήνιο ως ο «κάποιος» που ξέρει πάντα τι τρέχει στην περιοχή;», αναρωτιέται στον πρόλογό του ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος επικρίνει όλους εκείνους που έγραψαν «για έντονο παρασκήνιο», αλλά και για «κατάρρευση της τηλεθέασης των ειδήσεων του σταθμού» και απαντά:

Ούτε ένας από τους δημοσιογράφους αυτούς δεν μου έχει κάνει έστω ένα τηλεφώνημα και να με ρωτήσει: «Τι λες Χρήστο για τις  ‘πληροφορίες’ αυτές; Υπάρχει τίποτα ή είναι παραμύθια;». Τέτοια δημοσιογραφία… Ποια διασταύρωση της πληροφορίας και κουραφέξαλα; Αυτά είναι για αφελείς… Το θέμα είναι να πουλήσουμε κανένα φύλλο, να εκτελέσουμε καμιά ‘παραγγελία’, καμιά ‘εκδούλευση’ βρε αδερφέ…

Ας το πω, λοιπόν, παρότι ουδείς μπήκε στον κόπο να με ρωτήσει: Η Όλγα Τρέμη είναι και θα παραμείνει η κεντρική παρουσιάστρια του Μega».

Με τον τρόπο αυτό ο Χρήστος Παναγόπουλος επέλεξε να δώσει τέλος στα σενάρια, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε πως τη Δευτέρα θα δώσει τα πλήρη στοιχεία των τηλεθεάσεων του δελτίου (όπως κάνει πάντα το MEGA), για τον προηγούμενο μήνα.