Δεν ξέρω κατά πόσο έχει πάρει το μάτι σου το ζευγάρι εκείνο που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και τραβάει φωτογραφίες μπροστά από απίθανα αξιοθέατα και τοπία με έναν συγκεκριμένο τρόπο: η γυναίκα κεντρικό θέμα, με γυρισμένη τη πλάτη στην κάμερα, να κρατάει (και να τραβάει) το χέρι του συζύγου.

Το άκρως αυτό επιτυχημένο -και αξιοζήλευτο project- ονομάζεται “Follow Me” κι αν θες να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα μπορείς να διαβάσεις μια παλαιότερη παρουσίασή μας επί του θέματος.

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που δεν έχεις αμόρε; Στην περίπτωση εκείνη, βρε αδελφέ, που είσαι… forever alone τύπος (ή τύπισσα); Δεν έχεις δικαίωμα σε μια φωτογράφιση ανάλογης έμπνευσης; Δεν έχεις ψυχή;

Να μη σκας και να μη στεναχωριέσαι. Διάθεση να έχεις και για τα πάντα υπάρχει λύση. Και σε αυτήν την περίπτωση η λύση ακούει στο όνομα “Χέρι για Selfie“. Δηλαδή, αυτό:


[Δεν βλέπεις πού είναι το περίεργο, ε; Μισό λεπτό να “ανοίξουμε” την εικόνα…]

Το “Χέρι για Selfie”, είναι ένα δημιούργημα από τους καλλιτέχνες Justin Crowe και Aric Snee, οι οποίοι περιγράφουν το κατασκεύασμά τους ως απάντηση “στη βασανιστική ανάγκη για τη ναρκισσιστική μας επιβεβαίωση μέσα από το διαδίκτυο”.

Όπως και να ‘χει, αν το παραγγείλεις, φρόντισε τουλάχιστον να μην φωτογραφίζεσαι σε πολυσύχναστα μέρη …

ΥΓ: Τι ζούμε, ρε σεις προβοκάτορες;