Ξεκινώντας μια βόλτα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, αν είσαι τυχερός, μπορεί να δεις μια πανέμορφη και εντυπωσιακή καστανή, σε ένα μαγαζί. Μην σαστίσεις! Μην φερθείς κουτά! Μην πας να τη φλερτάρεις με κάποια χαζή ατάκα του τύπου, «συγχαρητήρια»… Είναι ό,τι πιο κοινό και χαζό ακούει.

Πριν ευχαριστήσετε το Provocateur που σας σώζει από τέτοιες ατραπούς, καλό θα είναι να ξέρετε και τη μοναδική ατάκα που θυμάται να της είπαν σε ένα από τα εκατοντάδες πεσίματα που της έχουν κάνει: «Με νευριάζεις γιατί είσαι… εκνευριστικά όμορφη!». Άρα; Άρα καλό θα είναι να είστε λίγο εφευρετικοί,  ανατρεπτικοί και όχι κοινότυποι. 

Αν και γεννημένη στη Στοκχολμη, η Νίνα κάνει την άμμο… καυτή, κάθε που την πατάει. Και όπως είναι πασιφανές από τις φωτογραφίες, την πατάει συχνά. Στα 13 της ξεκίνησε το volley, αρχικά, απλά για να φοιτήσει στο αθλητικό γυμνάσιο. «Στην πορεία μου έγινε εξάρτηση… Αλλά η μεγάλη μου καψούρα είναι το beach volley».

Ο υφέρπων τσαμπουκάς της εμφανίζεται σε όλο του το μεγαλείο στις 4 γραμμές του γηπέδου, αφού στο παρκέ έχει βρίσει μέχρι και συμπαίκτριες… Είναι περιττό να αναφέρουμε για τις αντιπάλους, αντιλαμβάνεστε! Το win – win πνεύμα της μπορείτε να το καταλάβετε στην ερώτησή για το αν μπορεί να κάνει επιθετικό service… «Δεν θα πω εγώ εάν είναι αρκετά επιθετικό το service μου… Το ξέρουν οι αντίπαλοι. Έχει τύχει να πάρω μέχρι και 6 συνεχόμενους άσσους!». 

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πως δεν θα πρέπει να κάνεις μεγάλες μαγκιές, έτσι και την πετύχεις να παίζει volley σε κάποια παραλία. Αν το πιο extreme sports που εξασκείς τελευταία είναι το τάβλι, τότε μείνε στο τάβλι.

Η αύρα της είναι πασπαλισμένη με το Magnetism της Escada, αλλά δεν τη ρωτήσαμε αν είναι στα χνάρια της Merilyn Monroe, που στο κρεβάτι της φορούσε μόνο το Chanel No5. Ίσως όταν κοιμάται εκείνη, να φοράει το αγαπημένο της μπλουζάκι, ένα μακρύ t shirt «που πάει με όλα… και το φοράω και σκέτο!».

Και αν έχετε αρχίσει να φαντασιώνεστε πράγματα, επιτρέψτε την να σας βοηθήσει λίγο, με την απάντηση για το αν έχει χαστουκίσει άνδρα… « Ναι, έχω χαστουκίσει άνδρα, αλλά όχι από νεύρα…». 

Ακομπλεξάριστη και μακριά από δηθενισμούς, είναι πολύ cool όταν αποκαλύπτει πως την έχουν προτείνει τρεις φορές για να συζητήσει το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή (το καλοκαίρι το όνομά της είχε συζητηθεί και για το Πρωινό mou, του Πέτρου Κωστόπουλου). Αυτά είναι για άλλες.

Κλείνοντας, και για να τονωθεί το ηθικό και η αποφασιστικότητά σας, παραθέτουμε την απάντηση της Νίνας στο ερώτημα «τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις στους άνδρες;»…

«Η διστακτικότητά τους!», είναι η απάντηση που πρέπει να σας αφυπνίσει!