Η περίοδος του Γενάρη πέρασε, το Πάσχα ανήκει κι αυτό στο παρελθόν εκτός από τα… κιλά του, τώρα επανερχόμαστε στην “πραγματικότητα” και δη τη μεταγραφική με τα πρώτα ονόματα να επανέρχονται στο τραπέζι, στη θέση των… εκλεκτών εδεσμάτων των Αγιων ημερών.

Το μεταγραφικό δελτίο του Ολυμπιακού, αυτό που βγαίνει κάνοντας την αποδελτιοποίηση των εφημερίδων, είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρον, αφού τρεις ποδοσφαιριστές μπαίνουν στην “ερυθρόλευκη” επικαιρότητα.

Οι δύο είναι παλιοί κι ο ένας νέο… φρούτο. Ο πρώτος λοιπόν είναι ο Νέτο από τη Ζενίτ, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Βίτορ Περέιρα για την άμυνα, μιας και ο Σαντάνα θα μας… αφήσει. Η υπόθεσή του όμως είναι δύσκολη, καθώς οι Ρώσοι θέλουν να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή ώστε να απαλλαχθούν από το συμβόλαιό του. Αρχική τιμή πώλησής του είναι τα 5 εκατ. ευρώ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_tU0DpDrt_w

 

Στη λίστα εξακολουθεί να βρίσκεται η… καψούρα με το όνομα Ζόελ Κάμπελ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Κοσταρικανός έχει απογοητεύσει στη Βιγιαρεάλ, κάτι που είναι… θετικό για τους Πειραιώτες.

 



Το νέο όνομα στα ερυθρόλευκα ενδιαφέροντα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ο Τίνο Σούσιτς. Ο Βόσνιος είναι 23 ετών, αγωνίζεται στη Χάιντουκ Σπλιτ και είναι 8 φορές διεθνής. Τον θέλουν επιπλέον Ίντερ, Νάπολι, Νιούκαστλ, Γουέστα Χαμ, Γαλατασαράι. Αυτό δείχνει ότι η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3KqzyrO1tR4