Κριός

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Κριέ, χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που πίστευες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.


Ταύρος

Η σημερινή Τρίτη είναι ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, όσον αφορά την υλοποίηση των στόχων σου. Όμως, το άγχος που σε έχει καταβάλει, λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες.


Δίδυμοι

Η σημερινή Τρίτη δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση, φίλε Δίδυμε. Γενικά, θα νοιώθεις απογοήτευση και απαισιοδοξία για πολλά ζητήματα και αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει, παρά μπροστά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός. Θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ όσο νομίζεις.
 

Καρ​κίνος

Η σημερινή Τρίτη σου προκαλεί αρκετή ανασφάλεια, αγαπητέ Καρκίνε, και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Πάντως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.


Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα χρειαστεί να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις όλη σου την συμπαράσταση. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατήσεις αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου, για να βοηθήσεις όσους σε έχουν ανάγκη, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην κρίση σου.


Παρθένος

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχεις σχεδιάσει, αγαπητέ Παρθένε, και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος. Έτσι τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.


Σκορπιός

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Σκορπιέ, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτή η Τρίτη είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις.


Τοξότης

Πολλές είναι οι καταστάσεις που σε προβληματίζουν και η σημερινή Τρίτη ίσως σε κάνει να τις δεις με μία άλλη οπτική, πιο τραγική, αγαπητέ Τοξότη. Καλό θα είναι να χαλαρώσεις και να μην αφήσεις την μελαγχολική σου διάθεση να σε ρίξει. Συνάντησε αγαπημένα σου άτομα, συζήτησε μαζί τους και όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι νομίζεις.


Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα αυτήν την Τρίτη και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη ψυχραιμία.


Υδροχόος

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.


Ιχθείς

Αυτή η Τρίτη, αγαπητέ Ιχθύ, είναι μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.