Κριός

Καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους. Γενικά, επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις.


Ταύρος

Οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που μας επηρεάζει όλα τα ζώδια. Εσύ όμως έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και όσα ακούς, σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.


Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Όμως, μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά, να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.
 

Καρ​κίνος

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Κάποιοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σε βαρύνουν αρκετά. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες.


Λέων

Σήμερα μάλλον τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη, αγαπητέ Λέοντα! Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.


Παρθένος

Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου και οι περισσότερες προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις.

Ζυγός

Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια στις προσωπικές σου συναλλαγές, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις.


Σκορπιός

Σήμερα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό, αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό σε γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.


Τοξότης

Σήμερα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλες τις ικανότητες που έχεις, για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας. Ό,τι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις εκ νέου και θα τα καταφέρεις περίφημα.


Αιγόκερως

Το Μ. Σάββατο, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Εκμεταλλεύσου αυτή σου την ενέργεια, για να ανοίξεις το δρόμο προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.


Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, σε κυριεύει μια ακατάπαυστη επιθυμία να εκπληρώσεις σχέδια, που δεν έχεις ολοκληρώσει εδώ και καιρό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να ασχοληθείς με δικές σου ανάγκες και να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σου. Μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει και αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό την ενεργητικότητά σου.


Ιχθείς

Το Μ. Σάββατο, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, είναι κατάλληλο για να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις σε θέματα που σε βασανίζουν μέχρι τώρα. Μην αποφεύγεις να κάνεις κάτι, με το άλλοθι ότι θα αναλάβουν δράση κάποιοι άλλοι. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να λύσεις προβλήματα, που σε κουράζουν εδώ και καιρό. Σε αυτή την προσπάθεια θα σε βοηθήσουν και οι στενοί σου συνεργάτες, που αυτό το διάστημα η σχέση σας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα.