Χθες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες πως τα κόκκαλα του Kurt Cobain έτριζαν για αρκετές ώρες. Χωρίς να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε το γεγονός, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί κυκλοφόρησαν οι φήμες. Η Frances Bean Cobain (που ποτέ δε θα τη μαθαίναμε αν δεν ήταν κόρη του Kurt και της Courtney Love) βγήκε και είπε “χύμα” ότι δεν τρελαίνεται κιόλας για τη μουσική του μπαμπά της (σε αντίθεση με κάτι εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο…)

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone για το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σε μερικές μέρες και ασχολείται με τη ζωή του frontman των Nirvana που έφυγε νωρίς, ξεστόμισε τα εξής: “Δεν μου αρέσουν τόσο πολύ οι Nirvana. Συγγνώμη Universal (σσ. η εταιρία που προωθεί την ταινία) αλλά μου αρέσουν περισσότερο οι Mercury Rev, Oasis και Brian Jonestown Massacre. Δεν βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τη grunge σκηνή”.

 

 

Αφού τα είπε για τον πατέρα της, θέλησε να τα ψάλλει και στη μανούλα της ένα χεράκι: “Πάντα ήξερα ότι η σχέση τους ήταν τοξική. Και δεν είμαι θαυμάστρια του να κάνεις ένα παιδί για να φτιάξει τα πράγματα. Γιατί αυτό ήμουν, ένα παιδί που θα έφτιαχνε τα πράγματα”.

Και τι να της απαντήσεις;