Κριός

Για να προχωρήσεις μπροστά, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις για το μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.


Ταύρος

Οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δεν θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου, αγαπητέ Ταύρε, και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και εγκαταλείψεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.


Δίδυμοι

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της μέρας για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Θα καταφέρεις πάρα πολλά και οι ιδέες που θα έχεις, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο σε κάποια ζητήματά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις βιαστικές κινήσεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου εδώ και καιρό, με τον καλύτερο τρόπο.
 

Καρ​κίνος

Η Μ. Πέμπτη θα σου φέρει εκνευρισμό και ένταση, με κάποια γεγονότα που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα, γιατί είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.


Λέων

Σήμερα, φίλε Παρθένε, θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Η περίοδος είναι καλή για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να κοιτάξεις το μέλλον σου με πιο θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.


Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, θα σε καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος, καθώς σου έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στον Τοξότη, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.


Σκορπιός

Σήμερα το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλές σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.


Τοξότης

Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος, αγαπητέ Τοξότη, και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην φαίνεσαι ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελός σου να την ακολουθήσεις.


Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι σε μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό, απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε κάνει μίζερο και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο όμορφο αύριο για εσένα.


Υδροχόος

Ευτυχώς, αγαπητέ Υδροχόε, η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη, αλλά και αισιόδοξη σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου, όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.


Ιχθείς

Είναι καιρός να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις, φίλε Ιχθύ, και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνησε σήμερα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.