Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, το άγχος των τωρινών υποχρεώσεων προστίθεται στην πίεση από ζητήματα, που έπρεπε να είχαν λυθεί. Βάλε τα όλα σε μια σειρά και στόχευε σε συγκεκριμένες καταστάσεις, για να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι. Αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, μάλλον θα απογοητευτείς.


Ταύρος

Μην αφήνεις την κακή διάθεση που είχες μέχρι τώρα να σε κυριεύσει και αυτήν την Δευτέρα, αγαπητέ Ταύρε, και να σε αφήσει πίσω στα σχέδιά σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί, για να υποστηρίξουν κάθε σου προσπάθεια. Αυτό και μόνο θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, διανύεις μια περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σου χαρίζουν την εύνοιά τους. Αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Καρ​κίνος

Αν είσαι Καρκίνος, μια πολύ όμορφη μέρα σε περιμένει σήμερα. Θα καταφέρεις να βρεις χρόνο για να κάνεις πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και θα μπορέσεις επιτέλους να ασχοληθείς με δικά σου άτομα, που τα έχεις παραμελήσει τελευταία. Μην αφήνεις μικρά προβληματάκια να σου χαλάσουν τη μέρα. Άλλωστε, είναι καθαρά στο χέρι σου να λυθούν κι αυτά.


Λέων

Αν είσαι Λέων, η αίσθηση ότι τίποτα δεν προχωρά όπως το θέλεις και ότι όλα είναι σε μια στασιμότητα, θα σου χαλάσει τη διάθεση και θα σε κάνει λίγο δύστροπο σε σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και οι οποίοι άλλωστε δεν ευθύνονται για την κατάσταση αυτή. Πρέπει να είσαι προσεχτικός!


Παρθένος

Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, αγαπητέ Παρθένε, το καταφέρνεις σίγουρα, αρκεί να το αποφασίσεις. Σήμερα θα βάλεις στο μυαλό σου κάποιους στόχους και θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Γενικά, είναι μια πολύ δημιουργική μέρα, που η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη αρκεί να μην αγχωθείς και βγεις από το πρόγραμμά σου. Σε κάποια πράγματα μπορεί να ζητήσεις και βοήθεια από δικά σου άτομα, που πιστεύουν σε εσένα και τις επιλογές σου.

Ζυγός

Αρκετές αλλαγές έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά όσο κι αν σε ανησυχούν, πολύ σύντομα θα ανακαλύψεις ότι όλες είναι για το καλό σου. Ήδη από σήμερα, μια νότα αισιοδοξίας θα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις λίγο διαφορετικά και να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις επιλογές σου.


Σκορπιός

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή Δευτέρα για εσένα, φίλε Σκορπιέ, προκειμένου να ανασύρεις από το μυαλό σου διάφορες ιδέες και σκέψεις που σου έχουν καρφωθεί στο παρελθόν, αλλά φοβάσαι να τις υλοποιήσεις. Γενικά, θα νιώσεις πως μπορείς να πραγματοποιήσεις ό,τι φανταστείς… Η αλήθεια είναι πως όταν σε πιάνει πείσμα, τότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Αξιοποίησε αυτή την ανεβασμένη σου διάθεση όσο το δυνατόν καλύτερα!


Τοξότης

Το άγχος των τελευταίων ημερών, αγαπητέ Τοξότη, μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις πανικού, τις οποίες θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγεις. Μην αφήνεις εξωγενείς παράγοντες να σε επηρεάζουν στη λήψη αποφάσεων. Μείνε ψύχραιμος και ευέλικτος, γιατί οι εντάσεις δεν θα βοηθήσουν την εξέλιξη των πραγμάτων.


Αιγόκερως

Απρόσμενες ειδήσεις και πληροφορίες, που θα φτάσουν στα αυτιά σου χωρίς να τις περιμένεις, θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου αυτήν την Δευτέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα σε κάνουν να χάσεις τη συγκέντρωσή σου σε όσα πρέπει και θέλεις να κάνεις σήμερα. Αντιμετώπισε την κατάσταση αυτή όσο πιο άμεσα γίνεται και συνέχισε ανενόχλητος την ημέρα σου, γιατί πραγματικά δεν αξίζει να χαλάσεις τη διάθεσή σου.


Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, καλύτερα σήμερα να μείνεις ασυγκίνητος μπροστά σε διάφορες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου. Για να ξεχωρίσεις τα άτομα που σε περιβάλλουν, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Άλλωστε, καλύτερα να είσαι επιφυλακτικός, παρά να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης.


Ιχθείς

Είσαι σε μια προσπάθεια να βελτιώσεις τη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, κάνοντας απλές κινήσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Μην αφήσεις αυτή την προσπάθεια σήμερα, ό,τι κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Οι πλανήτες σε ωθούν να εντείνεις τις κινήσεις σου και να υλοποιήσεις αρκετές από τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Μην αφήνεις απ’ έξω δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν.