Τελικά δεν είναι τίποτα τυχαίο. Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Οι μπλαουγκράνα δεν έχασαν την ευκαιρία και έστειλαν ανθρώπους τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος, σύμφωνα με το sdna, είναι ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο οποίος με το ταλέντο που έχει βλέπει… μακριά, μέχρι το ΝΒΑ. Οι Ισπανοί, όμως, τον προσέγγισαν με τακτική αλά Παπανικολάου.

Οι Ισπανοί του εξήγησαν πόσο πολύ τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν, τον διαβεβαίωσαν ότι θα αποτελέσει προτεραιότητα του συλλόγου η αγωνιστική αξιοποίησή του, του ανέλυσαν ακόμη και το μεταγραφικό πλάνο, ώστε να μην έχει καμία αμφιβολία ότι αν υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, δεν θα παίζει.

Και το καλύτερο, όπως προαναφέρθηκε, είναι το γεγονός ότι τα στελέχη της Μπαρτσελόνα του ξεκαθάρισαν ότι ο σύλλογος δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο στις φιλοδοξίες του, κάτι που σημαίνει ότι όποτε αισθανθεί έτοιμος και έλθει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ, η πορεία της καριέρας του θα είναι όμοια με εκείνη του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος με μόλις μια σεζόν στην Ισπανία (και τέσσερις φυσικά στον Ολυμπιακό), τίναξε την μπάνκα στον αέρα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο ύψους 9,65 εκατ. δολαρίων με τους Χιούστον Ρόκετς.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_jYDtCk2KHU