Σε έναν περίπου μήνα υποδεχόμαστε το 2014 και είπαμε να τα «βάλουμε κάτω», να δούμε τι απέδωσε το scouting που κάνουμε.

Θέλαμε να γράψουμε για νέα κορίτσια, που έχουν τα εχέγγυα να κάνουν καριέρα και μπορεί ο καθένας να τις κρίνει, αφού τα δείγματα της δουλειάς τους είναι εμφανή.

Οι συντάκτες του Provocateur, συζητήσαμε, πιο πολύ διαφωνήσαμε και αφού αρχίσαμε να κόβουμε ένα – ένα τα 20 ονόματα της λίστας, καταλήξαμε στα εξής 5:

Άννα Μπουσδούκου

Κλήθηκε τελευταία στιγμή να καλύψει το κενό της Πόπης Τσαπανίδου που έφυγε για το Star και ενώ ήταν πολλοί εκείνοι που έβλεπαν… «συντριβή», εκείνη κατάφερε να δικαιώσει τους ανθρώπους που την επέλεξαν.

Όση τηλεοπτική εμπειρία της λείπει καλύπτεται από τη φρεσκάδα που βγάζει η παρουσία της. Σε μια έντονα απαιτητική, αλλά και ανταγωνιστική ζώνη, αφού εκτός της νέα εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου «live u», έχει να αντιμετωπίσει και τα «μεγαθήρια» (βλ.λ. «πρωινάδικο») των MEGA και ΑΝΤ1, η νεαρή δημοσιογράφος ανταποκρίνεται με θαυμαστή επιτυχία.

Λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν πως το ΣΚΑΪ θα κατάφερνε να κρατήσει τα νούμερα των προηγουμένων σεζόν, στη ζώνη που έχτισε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η Άννα Μπουσδούκου τα κατάφερε! Και πλέον, έχει ανοίξει ο δρόμος για να καταφέρει να προχωρήσει σε δικά της μονοπάτια και να δώσει ένα ακόμη πιο προσωπικό στίγμα.

 

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Το «Κάψε το σενάριο» δεν ήταν από τα αγαπημένα μας προγράμματα. Η αλήθεια να λέγεται. Αλλά και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, από την άλλη, μας τράβηξε το βλέμμα. Μην το κουράζουμε… Είναι όμορφη, ταλαντούχα και το κυριότερο, δεν διστάζει να τσαλακώθει. Θα μπορούσε να πάρει το ρόλο μιας sexy diva. Προτίμησε αυτόν του κοριτσιού της «διπλανής πόρτας», αυτό που παλιά χαρακτηρίζαμε και… «αγοροκόριτσο».

Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά – έκπληξη του Alpha «Μην αρχίσεις τη μουρμούρα», ενώ τα gossip περιοδικά έχουν ήδη στρέψει τα «φώτα» τους προς το μέρος της, λόγω του δεσμού της.

 

Ράνια Τζίμα

Από το ΣΚΑΪ, όπου συμπαρουσίαζε την εκπομπή «Γυρίσματα» και ήταν στην ομάδα των δημοσιογράφων του σταθμού, πήρε μεταγραφή στο MEGA, βούτηξε στα… βαθιά της παρουσίασης δελτίου και όχι μόνο δεν πνίγηκε, αλλά κολύμπησε με άνεση.

Η συγκεκριμένη λέξη («άνεση») είναι κάτι που την χαρακτηρίζει ως anchorwoman, αφού παρουσιάζοντας πότε το νυχτερινό και πότε το μεσημεριανό δελτίο, καταφέρνει να αποπνέει σιγουριά, σαν να βρίσκεται χρόνια στην καρέκλα. Η θεσσαλονικιά δημοσιογράφος είναι από τα πρόσωπα εκείνα που βάζουν υποψηφιότητα για κάτι παραπάνω από αυτή τη θέση.

 

Ελένη Τσολάκη

Η έκπληξη του καλοκαιριού κατά πολλούς, η αναμενόμενη εξέλιξη για τους γνωρίζοντες. Η εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη, Ελένη Τσολάκη, κατάφερε να κάνει ελκυστική μια μάλλον άνευρη τρίωρη εκπομπή του Alpha, τους «ΠΕΔΕΣ». Οι ιθύνοντες της Κάντζας αντιλήφθηκαν γρήγορα το ταλέντο της και έσπευσαν να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί της, πριν οι «Σειρήνες» του ΑΝΤ1 ηχήσουν, για να την πάρουν στο πρωινό των Λιάγκα – Σκορδά.

Cool, ανατρεπτική, χωρίς το… «νιαούρισμα» της τυπικής παρουσιάστριας lifestyle εκπομπών, η 27χρονη ετοιμάζεται για τη νέα της «περιπέτεια». Μια εκπομπή που θα μεταδίδεται το Σαββατοκύριακο. Αυτό που μένει είναι να παραμείνει το ίδιο απρόβλεπτη.

 

Κατερίνα Γερονικολού

Την είδαμε μικρούλα στον «Λάκη τον γλυκούλη», να υποδύεται την κόρη του Πέτρου Φιλιππίδη. Βασικά, η αλήθεια είναι πως από άλλους μάθαμε πως έπαιζε εκεί! Αλλά ήταν ένα trailer, που μας έκανε να «γκουγκλάρουμε» το όνομά της. Και δικαιωθήκαμε. Ναι, η Κατερίνα Γερονικολού είναι μια από τις πιο όμορφες νέες ηθοποιούς στην Ελλάδα. Σεμνή και ντροπαλή στις συνεντεύξεις της, ενώ δηλώνει πως δεν της τρελαίνεται και πολύ με την ιδέα του γάμου.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που της χρεώνουν σχέση με αναγνωρίσιμους Έλληνες, αλλά τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί. Με την επανέναρξη των «Βασιλιάδων»  θα δει και πάλι το πρόσωπό της… κρεμασμένο σε εξώφυλλα στα περίπτερα.