Ανάμεσα σε άλλες έρευνες, τεχνολογία, μεταφυσικές, επιστήμες, χημεία, ψυχολογικά προφίλ και όλα όσα βλέπουμε στις αστυνομικές σειρές και στις ταινίες, το FBI ερεύνησε ακόμα και τα ζώδια που οι εγκληματίες έχουν, με ποια συχνότητα τα συναντούν και ανάλογα με αυτά, σε τι εγκλήματα επιδίδονται.

Αναλύοντας το ιστορικό συλληφθέντων με το ζώδιο τους, κατέληξαν στο ότι οι γλυκείς κατά τα αλλά Καρκίνοι είναι οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες από όλα τα ζώδια, ενώ στον συγκεκριμένο αστερισμό ανήκουν οι πλέον αιμοσταγείς κατά συρροή δολοφόνοι. Τους ακολουθούν κατά πόδας, οι Ταύροι. Τρίτοι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες είναι οι Τοξότες και τέταρτοι οι Κριοί, ενώ ακολουθούν κατά φθίνουσα σειρά Αιγόκερως, Παρθένος, Ζυγός, Ιχθύς, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος και Δίδυμοι. Οι  τελευταίοι στη λίστα, οι Δίδυμοι, δεν κάνουν πράξεις που σχετίζονται με βία, αλλά κυρίως με απάτες και κομπίνες. 

Ζώδια της Φωτιάς (Τοξότης, Κριός και Λέων): Από τα τρία, ο Τοξότης έχει τον μεγαλύτερο αριθμό εγκληματιών και είναι ο πιο δύσκολος να συλληφθεί. Οι Τοξότες είναι απατεώνες και κλέφτες, ωστόσο σπάνια βλάπτουν το θύμα τους εκτός κι αν κινδυνεύει η δική τους ζωή. Ο Κριός είναι συνήθως ο πιο βαριά οπλισμένος, και προσλαμβάνεται για να κάνει εγκλήματα.  Στην πραγματικότητα, πιο επικίνδυνος είναι ο Λέων. Άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συνήθως εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες για να αποκτήσουν φήμη και αναγνώριση κι έτσι δεν ασχολούνται με μικροαδικήματα και ψιλό – απάτες.

 

 

Ζώδια του Αέρα (Ζυγός, Δίδυμοι και Υδροχόος): Οι Ζυγοί σου λέει κοτζάμ FBI, έχουν το πιο βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα και είναι συνήθως οπλισμένοι, πολύ επικίνδυνοι και βουτηγμένοι στη διαφθορά. Από την άλλη οι Δίδυμοι, το δικό μας ζωδιάκι, να εμάς, εδώ που γραφούμε, δεν είναι επικίνδυνοι και συνδέονται συνήθως με οικονομικές απάτες και αναίμακτες κλοπές! Ε ναι, διότι για κωμωδίες είμαστε για CSI Νέα Υόρκη και Μαιάμι δε μας λες. Οι Υδροχόοι, πάλι, διαπράττουν εγκλήματα για εκδίκηση. Είναι χάκερ και ειδικεύονται στην εξαπάτηση!

Ζώδια της Γης (Αιγόκερως, Παρθένος και Ταύρος): Στην κατηγορία αυτή οι εγκληματίες συλλαμβάνονται σχεδόν κατά κανόνα. Ο Ταύρος ο πιο ευέξαπτος και γι’ αυτό επικίνδυνος, ο Παρθένος αγαπά τα όπλα και τον βαρύ οπλισμό, ενώ το ποινικό μητρώο ενός Αιγόκερου είναι ποικίλο και περιλαμβάνει όλων των ειδών τα εγκλήματα. Οι Ταύροι συνήθως εμπλέκονται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σπανίως έχουν συνεργούς. Οι Παρθένοι είναι συνήθως διαρρήκτες ή χάκερ, ενώ οι Αιγόκεροι ως επί το πλείστον συμμετέχουν στο οργανωμένο έγκλημα.

Τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς): Οι Καρκίνοι έχουν τη μεγαλύτερη πλειοψηφία εγκληματιών μεταξύ όλων των ζωδίων και είναι επίσης πολύ βίαιοι. Ως επί το πλείστον είναι δολοφόνοι πάθους και κατά συρροήν. Σκοτώνουν σχεδόν κατά κανόνα και αφήνουν κάποια διακριτικά σημάδια στο σώμα των θυμάτων τους για να υπογράψουν το έγκλημά τους.  Σκορπιός και οι Ιχθύς είναι επίσης αρκετά ευέξαπτοι. Οι Σκορπιοί αναδείχθηκαν το πιο σαδιστικό και δολοφονικό ζώδιο, ενώ οι Ιχθύες εμπλέκονται ως επί το πλείστον σε εγκλήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Τι λένε τα άστρα σας για τα… εγκλήματα σας;