Κριός

Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες τη σημερινή ημέρα που θα σου παρουσιαστούν, αγαπητέ Κριέ, αν έχεις υπολογίσει καλά τις ενέργειές σου, αλλά και τις επιπτώσεις τους. Να κάτσεις να σκεφτείς, ώστε να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα, που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν τα αποτελέσματα που θέλεις.

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο στη ζωή σου με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να οδηγείς τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες.

Καρ​κίνος

Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει ήρθε η ώρα να ευοδωθούν.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Παρθένος

Μία καλή ημέρα ξεκινάει για εσένα, αγαπητέ Παρθένε. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις την επιτυχία που αναζητάς.

Ζυγός

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις, για να δώσεις πια πνοή σε αυτά. Αν βάλουμε μαζί και τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται προς την μεριά που θέλεις εσύ.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα οικογένειας, τα οποία σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά, που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτε. Μπορείς, με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα.

Τοξότης

Μία περίεργη Κυριακή ξεκινά για εσένα που είσαι Τοξότης και εκεί που πίστευες ότι όλα τα πράγματα τα είχες βάλει σε μία σειρά, εξωγενείς παράγοντες και άσχετα άτομα έρχονται να ταρακουνήσουν την ηρεμία σου. Προσπέρασέ τα και άφησε την ημέρα να περάσει όσο πιο ήρεμα γίνεται, γιατί οι δυσκολίες και οι ανατροπές που θα παρουσιαστούν, θα είναι εφήμερες.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα είναι δύσκολη, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά, μόνο αν ακολουθήσεις το δρόμο που έχεις χαράξει χωρίς να παρεκκλίνεις. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά και μην ρίχνουν την ψυχολογία σου οι εφήμερες δυσκολίες.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά, καθώς η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη, θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα. Λύσε προβλήματα που αφορούν στον οικογενειακό σου τομέα. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα, που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε αγχώνουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να πετύχεις τους στόχους σου.