Αθήνα,18 Μαρτίου 2015. Μπορεί να χωρέσει ολόκληρο “Nymphomaniac” σε ένα βίντεο μόλις 60 δευτερολέπτων; Η Δανάη Μουτσοπούλου το κατάφερε κερδίζοντας παράλληλα την πρώτη θέση στον φετινό ελληνικό τελικό του διαγωνισμού Jameson Done in 60 Seconds , με το κόκκινο χαλί των φετινών Jameson Empire Awards να την περιμένει!

Τα remakes ταινιών διάρκειας 60 δευτερολέπτων, που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό, επιβεβαίωσαν για ακόμη μια χρονιά το πνεύμα δημιουργικότητας και το ταλέντο των ελληνικών συμμετοχών. Στον ιδιαίτερης-αισθητικής πολιτιστικό χώρο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, στο κέντρο της Αθήνας, διεξήχθη για 3η συνεχή χρονιά ο ελληνικός τελικός του Jameson Done in 60 Seconds, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους προσκεκλημένους, γεμάτη διασκέδαση, live μουσική από τους ταλαντούχους Baby Guru και φυσικά άφθονο Jameson Irish Whiskey!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκαν τα remakes των 10 φιναλίστ, ενθουσιάζοντας κοινό και κριτική επιτροπή, το έργο της οποίας αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο. Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης (κριτικός κινηματογράφου), ο Ρένος Χαραλαμπίδης (ηθοποιός και σκηνοθέτης) και η Μυρτώ Αλικάκη (ηθοποιός), μέλη της κριτικής επιτροπής και παρουσιαστές της εκδήλωσης, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών.


 

O Ορέστης Ανδρεαδάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ποιος θα περίμενε ότι τόσο νέα παιδιά με λίγη ή και καθόλου εμπειρία στο σινεμά θα συμμετείχαν με τόση επιτυχία και δημιουργικότητα σε αυτή την πρόκληση! Να χωρέσεις μία ταινία σε 60’’, δεν είναι και εύκολο…Είμαστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο των συμμετοχών! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά ότι ο διαγωνισμός Jameson Done in 60 Seconds αποτελεί ένα θεσμό του σινεμά και της διασκέδασης!»

Η φετινή νικήτρια Δανάη Μουτσοπούλου τόνισε: «Όλα ξεκίνησαν από τον συνδημιουργό της ταινίας Αντώνη Πρέντζα, χάρη στην όρεξη και την δημιουργικότητα του οποίου ξεκινήσαμε αυτό το όμορφο ταξίδι! Είδαμε τυχαία μια διαφήμιση για τον διαγωνισμό και λέμε γιατί όχι. Είμαστε κατενθουσιασμένοι που η πρώτη μας ομαδική δουλειά άρεσε στην επιτροπή. Η γιορτή της απονομής και το επερχόμενο ταξίδι είναι ομορφότερα όταν τα μοιράζεσαι! Είναι μια υπέροχη εμπειρία που την συνιστώ ανεπιφύλακτα».

Δείτε το remake της νικήτριας ταινίας “Nymphomaniac”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό Jameson Done In 60 Seconds, επισκεφθείτε το www.jamesonempirediss.com