Ο “πόλεμος” άρχισε και είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι… σειρήνες μπορεί να μην ακούστηκαν, όποιος όμως παρατηρήσει τις κινήσεις που γίνονται από το μπλοκ Σαββίδη-Μελισσανίδη-Αλαφούζου, θα δει τα “όπλα” που γεμίζουν και τους “στρατηγούς” να ρίχνουν τις πρώτες προειδοποιητικές βολές.

Η αρχή έγινε χθες με την αναβληθείσα συνάντηση, με θέμα την επέκταση της σύμβασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη διετία 2017-2019, ανάμεσα σε εκπροσώπους της Super League και της διοίκησης της NOVA.
 
Στη συνάντηση θα μετείχαν ο Γιώργος Μποροβήλος και επιτροπή από εκπροσώπους των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Λεβαδειακός.  Το ραντεβού, όμως, δεν έγινε, λόγω άρνησης των πρασίνων να παραστούν.

Όσες προσπάθειες κι αν έγιναν για να μεταπειστεί ο Γιάννης Αλαφούζος, τίποτα δεν του άλλαξε γνώμη και σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ δύσκολα θα καθίσουν στο τραπέζι όλες οι πλευρές. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα προβλήματα για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας μεγαλώνουν, με τις σκέψεις του ΟΠΑΠ για παύση της χορηγίας του την επόμενη χρονιά, βλέποντας ένα προϊόν (σ.σ. ελληνικό ποδόσφαιρο) να φθίνει συνεχώς και να απαξιώνεται.

Κάτι, που αν γίνει πράξη, θα πονέσει πολλές ομάδες στην τσέπη, με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος από τα έσοδά τους είναι τα τηλεοπτικά.