Κριός

Σήμερα με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Παρασκευή, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι μία καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι, θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, όπου θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Δίδυμοι

Μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που σε διακατέχει, αγαπητέ Δίδυμε. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Καρ​κίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη να απομονωθείς. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την δική σου τη ζωή.

Λέων

Αυτή η Παρασκευή, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι ιδανική για να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να προγραμματιστείς περισσότερο. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, κρύβει εκπλήξεις που θα αλλάξουν την οπτική που έχεις για τα πράγματα. Αν έχεις ανασφάλειες, φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις την γνώμη τους. Πρέπει να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε τραβούν πίσω στο παρελθόν, το συντομότερο δυνατό.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, σε διακρίνει τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρκετά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα τα δρομολογήσεις μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε τον εκνευρισμό.

Τοξότης

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε τίποτε, αγαπητέ Τοξότη, όσες αμφιβολίες κι αν σε διακατέχουν. Σήμερα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και να σε επηρεάζει θετικά, βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με προγραμματισμό και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδιά σου και να σου ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους, τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερως

Πρέπει, αγαπητέ Αιγόκερε, να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις προς όφελός σου. Σήμερα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων πολύ καλοί φίλοι θα βρεθούν κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Καλό θα είναι να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να βρεις την λύση του.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.

Ιχθείς

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, αγαπητέ Ιχθύ. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι, αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα και θα σε καθησυχάσει. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου, η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να το πετύχεις.