Η περιγραφή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα είναι ένα είδος απόλαυσης για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Σίγουρα θυμόμαστε απ’έξω τις περιγραφές κάποιων γκολ που μας έχουν μείνει στο μυαλό. Η περιγραφές του Χελάκη στο Εuro 2004 είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα για τους Έλληνες. Το πειρατικό, το «γκολ και φύγαμε για τελικό» και πόσες άλλες εκφράσεις έχουν χαραχτεί βαθιά στη μνήμη όλων όσων παρακολούθησαν με κομμένη ανάσα την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την εθνικής μας ομάδα.

Χθες απολαύσαμε μια περιγραφή παρόμοιου βεληνεκούς. Ντάξει, δεν την απολαύσαμε ακριβώς γιατί είναι στην Αραβική γλώσσα, αλλά και μόνο οι φωνές του συμπαθέστατου Άραβα σχολιαστή αρκούν για να μπει στην καρδιά μας.

Στον αγώνα της Ντόρμουντ με την Γιουβέντους όπου οι Ιταλοί επικράτησαν με 3-0, το σκορ άνοιξε ο Κάρλος Τέβες με ένα πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή. Ο Άραβας σπίκερ, μάλλον το χάρηκε λίγο παραπάνω, χαρίζοντας μας μια περιγραφή που θα θυμόμαστε για πάντα.

ΥΓ: Φημολογείται ότι μετά το γκολ, ο σχολιαστής πήρε δύο υπογλώσσια. Δείτε και χαμηλώστε την ένταση για καλό και για κακό…

 

https://www.youtube.com/watch?v=rPJPpOTyhw8