Τα γήπεδα μπορεί να άνοιξαν για τους οπαδούς των ομάδων στην εμβόλιμη χθεσινή αγωνιστική (ολοκληρώνεται σήμερα με το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα), οι διαιτητές όμως συνεχίζουν να κλείνουν τα μάτια σε καταφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι.

Χθες, έγιναν κυριολεκτικά όργια σε Τούμπα και Περιστέρι και αυτό πλέον πρέπει να βρεθεί τρόπος να σταματήσει. Μας αρέσει η μπάλα να κυλάει στο χόρτο, ακόμα περισσότερο να μπαίνει στα δίχτυα, αλλά να χειραγωγείται ή να “χαλάει” τη διάθεσή μας επειδή μερικοί έτσι γουστάρουν ή δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, συνιστά… bullying στην ψυχαγωγία μας και στην υγιή… διαστροφή μας προς τον αθλητισμό.

Στην Τούμπα έπαιξε ο ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη. Γίνεται η αναμπομπούλα στη μικρή περιοχή, πέφτει ο Κρητικός πάνω στη μπάλα, την πλακώνει και σχεδόν την αγκαλιάζει, αλλά διαιτητής και βοηθοί κοίταζαν το φεγγάρι. Το ίδιο και λίγο μετά, πριν από το γκολ του Παπαδόπουλου. Πατάει περιοχή ο Κλάους, του βάζουν την κλασική τρικλοποδιά, και το… τρίο έβλεπε άλλη ταινία.





Τον… ΠΑΟτέλειωσαν

Ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι ήταν πολύ κακός κόντρα στον Ατρόμητο. Οι πράσινοι δεν απείλησαν στιγμή τους Περιστεριώτες, με εξαίρεση μια στιγμή του Μάρκους Μπεργκ στο… 8′. Από εκεί και μετά τίποτα, ούτε φάση, ούτε ίχνος επιθετικής διάθεσης και έκφρασης. H ομάδα του Νιόπλια προηγήθηκε με τον Μαρσελίνιο που ακόμα κυνηγάει ο Τριανταφυλλόπουλος και ο διαιτητής Δασκαλόπουλος είπε να… κλειδώσει τη νίκη δίνοντας στους γηπεδούχους ένα πέναλτι – εφεύρεση.

Δείτε το πέναλτι.


Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την έκρηξη του Γιάννη Αναστασίου προς τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης.