Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να εκτονώσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα και ευνοεί επίσης ταξίδια και μετακινήσεις.

Ταύρος

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Ταύρε. Ιδιαίτερα προς το βράδυ οι συνθήκες γύρω σου θα είναι πιεστικές και θα πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις, που θα σε τραβούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, πολύ ευχάριστα και αρμονικά θα περάσει η ημέρα για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει υπομονή και πειθαρχία και λόγω της ευχάριστης διάθεσης που έχεις, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να την εφαρμόσεις. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και οι θετικές εξελίξεις θα σου χτυπήσουν πολύ γρήγορα την πόρτα.

Καρ​κίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί θα κάνεις κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

Λέων

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, δεν θα είναι και τόσο καλή και αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση είναι να κινηθείς ουδέτερα.

Παρθένος

Όσο μπερδεμένα κι αν τα νιώθεις όλα μέσα στο κεφάλι σου, αγαπητέ Παρθένε, να γνωρίζεις πως στην ουσία δεν είναι έτσι. Πρέπει όμως να βρεις το χρόνο να τα ξεδιαλύνεις και να προχωρήσεις. Η ημέρα είναι καλή για να το κάνεις και να απαλλαγείς μια και καλή από τις έννοιες και τις σκοτούρες που παγιώνουν την ζωή σου.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Σκορπιός

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την παρουσία του Ερμή στους Ιχθείς, σιγά-σιγά θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Σήμερα απόφυγε τις υπερβολές και μείνε όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους κι αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν απλόχερα.

Τοξότης

Η ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, απαιτεί από εσένα αργά και σταθερά βήματα, καθώς και πολύ υπομονή. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν στην καριέρα σου, γιατί η μέρα θα φέρει ανεπιθύμητες εξελίξεις, που θα σε στεναχωρήσουν.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα σε ευνοεί. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σου, για να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω ό,τι κι αν σου πουν, και βάλε σχέδια για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά, χωρίς να κολλάς τόσο πολύ τις λεπτομέρειες.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις. Οργανώσου καλύτερα και ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου. Με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο…