Μην νομίζετε πως τα πάντα μέσα στην οικογένεια των Καρντάσιαν κυλούν ομαλά επειδή οι τραπεζικοί λογαριασμοί κάθε ενός εξ αυτών ανέρχεται σε κάμποσες δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Όχι, μην το νομίζετε σας λέω… Έχουν κι αυτοί τα θεματάκια τους.

Πρώτα απ’ όλα, είναι όλοι τους θεόμουρλοι και περίεργοι μέχρι το κόκαλο. Αν εξαιρέσεις την Κένταλ και την Κάιλι, τις ετεροθαλείς δηλαδή αδελφές της Κιμ, όλοι οι άλλοι είναι… πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλο.

 


 

Από τα μεγαλύτερα τρελοκομεία της φαμίλιας, η νταρντάνα, η Κλόε. Αυτή που είχε παντρευτεί τον σταρ του ΝΒΑ και των Λος Άντζελες Λέικερς, τον Λαμάρ τον Όντομ. Και μετά από ένα μήνα γνωριμίας -μαντέψτε- χώρισαν. Η Κλόε, λοιπόν, που κατά τα άλλα μου είναι αρκετά συμπαθής καθώς διαθέτει μια κάποια προσωπικότητα και το IQ της ξεπερνάει αθροιστικά αυτό της Κιμ και της Κόρτνεϊ, εκτός από τη διαχείριση ενός κατεστραμμένου γάμου (αν κι εδώ που τα λέμε, δεν δυσκολεύτηκε πολύ να βρει έτερο αμόρε…) έχει να αντιμετωπίσει και τις υπόνοιες ότι δεν είναι κόρη του Ρόμπερτ Καρντάσιαν. Του μακαρίτη δικηγόρου, δηλαδή, που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Ο. Τζέι Σίμπσον στη δίκη που συγκλόνισε τις ΗΠΑ το 1995 και τον οποίο μέχρι και πριν λίγα χρόνια θεωρούσε αυτονόητα πατέρα της, αλλά αυτού του ίδιου του Σίμπσον!

 

 

Λίγο το ύψος της, λίγο τα παραπανίσια κιλά, λίγο το γεγονός ότι μοιάζει με την κόρη του βαρυποινίτη (βλέπε φωτό στο παραπάνω εξώφυλλο), λίγο ότι νοητικά και συμπεριφορικά διαφέρει από όλα τα άλλα της τα αδέλφια, λίγο το ότι η μάνα της, η δαιμόνια Κρις Τζένερ, έχει παραδεχτεί στην αυτοβιογραφία της ότι απατούσε τον μακαρίτη τη χρονιά που έγινε η σύλληψη της Κλόε, λίγο οι ταμπλόιντς που ανακινούν το θέμα κάθε λίγο και λιγάκι… Ε δεν θέλει και πολύ η γυναίκα να αρχίσει να πηδάει μια πλαστική καμηλοπάρδαλη να αρχίσει να το πιστεύει και η ίδια.

 

 

Ήρθε και η πρόσφατη αντιπαράθεσή της με την Άμπερ Ρόουζ στα σόσιαλ μίντια και το γλυκό έδεσε… Το διάσημο μοντέλο, που λέτε, έσταξε φαρμάκι εναντίον της Κλόε, γράφοντάς της τα εξής… άγραφτα στο twitter: ” Μη νομίζεις ότι επειδή είσαι η κόρη ενός πρώην επαγγελματία  ποδοσφαιριστή που την σκαπούλαρε από τη διάπραξη ενός φόνου, μη νομίζεις λέω, ότι είσαι καλύτερη από εμένα!”.

WOW” που θα έλεγε κι ο Βαρουφάκης ρε συ Άμπερ, δηλαδής…