Έρχονται κάθε μεσημέρι στις 12 στις οθόνες μας και δίνουν το δικό τους στίγμα στην επικαιρότητα. Ένα δίδυμο που ψάχνει και βρίσκει όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις πολιτικές κουίντες.

Με χιούμορ και πλούσιο παρασκήνιο οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος έχουν κερδίσει σταθερή αποδοχή  του κόσμου με την εκπομπή τους στον ΣΚΑΪ. 

Αν και νεότατοι μπορούν να θεωρούνται από τους βετεράνους του πολιτικού ρεπορτάζ, με πολλές ώρες «αναμονής» και οι δύο στη νερατζιά του Μαξίμου. Μπήκαν στο τηλεοπτικό στούντιο αφού πρώτα έγραψαν τα χιλιόμετρα τους στο ραδιόφωνο και σχολιάζουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας με καυστικότητα, αντικειμενικότητα και δημιουργικό… αντίλογο. Χωρίς να υποκύπτουν διόλου στους πειρασμούς του φανατισμού και της μεροληψίας.  

Με καλεσμένους δημοσιογράφους και πολιτικούς, ξέρουν πώς να βγάζουν την είδηση και να συνδιαμορφώνουν την πολιτική ατζέντα της ημέρας.  

Ακομπλεξάριστοι και με διάθεση αυτοκριτικής, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος «έχτισαν» μια διαφορετική ενημερωτική ζώνη στην καρδιά του μεσημεριού. Και το τηλεοπτικό κοινό εκτιμά την προσπάθειά τους, τιμώντας την με την ψήφο του στα τηλεκοντρόλ.