Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ασχολήσου σήμερα με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι ικανότητες σου είναι πολλές και είναι κρίμα να τις υποτιμάς.

Ταύρος

Η σημερινή Δευτέρα είναι μία μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Δίδυμοι

Αυτή η Δευτέρα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά – καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις κρυφές πτυχές που έχουν πολλά άτομα από τον περίγυρό σου και αισθάνεσαι καλύτερα.

Καρ​κίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε σήμερα στις συζητήσεις που θα κάνεις με όσους συναναστρέφεσαι να ρίξεις τους τόνους και να μην φτάνεις στα άκρα. Η ημέρα είναι επικίνδυνη για το ζώδιό σου, γι’ αυτό προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να νιώσεις καλύτερα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, που θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καθυστερήσεις και μείνε συνετός στην κάλυψη των ευθυνών που έχεις αναλάβει.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν, απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό, και δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην ζωή σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του και προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σου. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να κινηθείς βιαστικά, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις τα θέματα που σε βασανίζουν. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι που μπορείς να έχεις. Προτίμησε την διπλωματική οδό, που μπορεί να σου δώσει συμφέρουσες λύσεις, τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς για να τα βελτιώσεις. Η σημερινή Δευτέρα είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις τα κενά και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς, γιατί μπορεί να σου δώσουν λύσεις, που δεν είχες σκεφτεί!

Υδροχόος

Από το μεσημέρι και μετά, αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τις επαγγελματικές σου σχέσεις και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσεις κάποια επιπλέον χρηματική αμοιβή. Ωστόσο, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε παρασύρει σε άπληστες συμπεριφορές, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με γνώμονα τη λογική σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου και με ό,τι μέχρι τώρα σε κούραζε και σταματούσε την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά ζητήματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μπορείς να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη και να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα μελλοντικά σου σχέδια.