Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, σε κυριεύει μια έντονη επιθυμία να δρομολογήσεις τα σχέδια, που παραμένουν σε στασιμότητα εδώ και καιρό. Είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, προκειμένου να ασχοληθείς με δικές σου ανάγκες και να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σου. Άλλωστε, έχεις κουραστεί αρκετά και σου αξίζει λίγη ικανοποίηση.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Αρκετά θα είναι τα προβλήματα που θα προκύψουν, αλλά αν είσαι ανοιχτός σε νέες σκέψεις και απόψεις, μπορείς να βρεις τις λύσεις πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις. Το πιο βασικό είναι να μην απογοητεύεσαι και να μην τα παρατάς, όταν δεν πηγαίνουν όλα όπως θέλεις. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Δίδυμοι

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, είναι να εκλάβεις ως δεδομένες κάποιες επιτυχίες που έχεις σε όλα τα επίπεδα και να σταματήσεις να προσπαθείς για κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι η ικανοποίηση είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, αλλά μπορεί να γίνει παγίδα, αν παρασυρθείς και δεν συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Καρ​κίνος

Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, εξαιτίας της θετικής όψης ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις με ώριμη, αλλά και θετική σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου, όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, καλό θα ήταν σήμερα να βάλεις ένα φρένο στο συναισθηματισμό σου. Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά ή και να έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να το μεταβάλεις σε μια παραγωγική διαδικασία και να αναλογιστείς λάθη που έχεις κάνει και δεν θέλεις να επαναλάβεις.

Παρθένος

Τα νεύρα σήμερα δεν θα είναι πολύ καλός σύμβουλος, αγαπητέ Παρθένε. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Χρήματα θα έρθουν στην εργασία σου, που θα είναι αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα καταφέρεις να συγκροτήσεις τη σκέψη σου και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σου συμβαίνουν. Είναι μια πολύ καλή στιγμή, για να βρεις τον τρόπο να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα. Μην χάσεις όποια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σου και έχε τα μάτια σου ανοιχτά, αλλά και το μυαλό σου επίσης! Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα χωρίς να γκρινιάζεις.

Σκορπιός

Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος, αγαπητέ Σκορπιέ, και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι περισσότερο ανοιχτός σε νέες απόψεις και λιγότερο ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελός σου να την ακούσεις.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, με τον Κρόνο από το ζώδιό σου να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, μπορεί να αμφιταλαντευτείς γύρω από διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός σε όσα σκέφτεσαι για το μέλλον. Αν δε στηρίξεις τις κινήσεις και τις ιδέες σου εσύ ο ίδιος, πώς θα πείσεις τους άλλους να σε υποστηρίξουν; Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, όμως θα σε διακρίνει μια συναισθηματικότητα, που πρέπει να κοντρολάρεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι αρκετά εκείνα τα οποία δεν σε ικανοποιούν στην ζωή σου και σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ ο ίδιος πρέπει να κάνεις κάτι, για να αλλάξεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν προβλήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσεις αλλαγές και να πας ένα βήμα μπροστά τα σχέδιά σου, αρκεί να το κάνεις μετά από ώριμη σκέψη και αφού μιλήσεις με άτομα δικά σου, που εμπιστεύεσαι την κρίση τους.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλον αέρα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, για να μπορέσεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου θα πρέπει να βγεις από το καβούκι σου, να σταματήσεις να επαναπαύεσαι και να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές, για να μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα. Το θέμα είναι αν θα πάρεις το ρίσκο να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για τη βελτίωση που επιθυμείς.