Αγαπητέ οπαδέ-φίλαθλε,

Για λόγους ευγενείας θα σε αποκαλώ είτε οπαδό, είτε φίλαθλο, αν και με το τελευταίο προσβάλλω τον εαυτό μου και όλους τους κανονικούς ανθρώπους που γουστάρουν τη μπάλα γι’ αυτό που είναι -με τα καλά της και τα στραβά της.

Για 90 λεπτά στο ΟΑΚΑ τα πήγες καλά. Καλύτερα απ’ όσο περίμενα, μπορώ να σου πω, αλλά στο τέλος μου το χάλασες. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι εσύ και οι όμοιοί σου που μπήκατε μέσα με το γκολ του Ολυμπιακού, ήσασταν λίγοι. Πολύ λίγοι, για να είμαι ακριβοδίκαιος.

Και για να σου αποδείξω ότι είμαι άνθρωπος που σέβομαι, βγάζω το καπέλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ που αποδέχεται τις ευθύνες της για τη δική σου καγκουριά και αναμένει την τιμωρία της.

Καθαρά αντρίκεια στάση, αν έχεις υπόψη σου από παντελόνια. Εσύ έφταιξες, εσύ συμπεριφέθηκες σαν ζώο, σαν αγράμματος βλάκας με μηδέν διάθεση για πραγματική απόλαυση σαν αυτή που προσφέρει η μικρή στρογγυλή θεά μας, και η ομάδα που λες ότι αγαπάς, πληρώνει τη νύφη.

Αν έχεις λίγα κότσια, αν λέω, πήγαινε μόνος σου στο πιο κοντινό αστυνομικό τμήμα και πες το. Μολόγα το, που λένε και στη γειτονιά μου. Απέδειξε στον εαυτό σου ότι είσαι άξιος προσοχής και άνθρωπος με την κυριολεκτική έννοια. Έπεσες, το καταλαβαίνω. Αν όμως έχεις αξιοπρέπεια, μην ξαναπάς στο γήπεδο διότι μόνο κακό σκορπάς.

Αν θες να συνεχίσεις όρθιος, κάντο έτσι. Αν δεν μπορείς, σημαίνει ότι σέρνεσαι…