Το Moonlite BunnyRanch στη Νεβάδα είναι περιώνυμο όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά στον κόσμο ολόκληρο. Οι λόγοι είναι πολλοί. Ο ένας αφορά στην ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών: ψηλές, κοντές, λεπτές, παχουλές, ξανθές, μελαχρινές, υποτακτικές ή οπλισμένες με μαστίγια και χειροπέδες, το ράντσο διαθέτει γυναίκες σε αφθονία για όλα τα γούστα.

Ο δεύτερος αφορά στην τοποθεσία. Η Νεβάδα είναι, ως γνωστόν, τόπος «ακολασίας» για τους Αμερικανούς της μεσαίας τάξης που είθισται να καίνε στα καζίνο και στα πορνεία της περιοχής την «προίκα» τους όταν ένα από τα μέλη της παρέας ετοιμάζεται να περάσει την κουλούρα. Εξού και το γνωστό «What happens in Vegas, stays in Vegas» -ο αφορισμός δεν αφορά τον τζόγο και μόνο.  

Ο τρίτος είναι το οικονομικό μοντέλο –πόσο πιο επίκαιρο πια;- λειτουργία του «ράντσου», το οποίο λειτουργεί πάνω κάτω σαν εκκολαπτήριο για startups: Οι «εργαζόμενες» είναι ελεύθερες επαγγελματίες οι οποίες στεγάζονται στο ράντσο  το οποίο τους παρέχει όλα τα απαραίτητα οικονομοτεχνικά εργαλεία για την εξάσκηση του επαγγέλματός τους έναντι ενοικίου και ποσοστού επί των κερδών. Και πριν το γυρίσετε στην πλάκα, σπεύδουμε να διευκρινίσουμε ότι, εκτός από τζακούζι, κρεβάτια και υπηρεσία καθαριότητος, η επιχείρηση παρέχει λογιστικές υπηρεσίες καθώς και σεμινάρια για τη διαχείριση των χρημάτων και για έξυπνες επενδύσεις στις συμβαλλόμενες.

Το Moonlite BunnyRanch είναι παλιά ιστορία. Λειτουργεί από το 1955 σε μια ερημική τοποθεσία 10 χιλιόμετρα από το Κάρσον Σίτι, τη διοικητική πρωτεύουσα της πολιτείας της Νεβάδα και παλιό κέντρο ιπποδρομιών, 50 χιλιόμετρα από το Ρίνο. Όμως, η οικονομική παρακμή της περιοχής συμπαρέσυρε και τον οίκο ανοχής ο οποίος έβαλε πωλητήριο στις αρχές της δεκαετίας του ’90. 

Εκεί έσκασε μύτη ο Ντένις Χοφ. Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης, ο σαραντάχρονος τότε επιχειρηματίας, τακτικός πελάτης του ράντσου και των συναφών επιχειρήσεων σε ακτίνα χιλιομέτρων –μάλιστα την εποχή της ενεργειακής κρίσης είχε συνάψει συμφωνία με οίκο ανοχής να πληρώνει με πετρέλαιο-, έκρινε ότι η τιμή ήταν συμφέρουσα και μπούκαρε. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως ικανοποιητικά για τον ίδιο, όπως  τα περιγράφει στην αυτοβιογραφία του «The Art of the Pimp – A Love Story» που κυκλοφορεί στις 17 Μαρτίου.

 

 

Σύμφωνα με τον «επιχειρηματία», το πάθος του για τις γυναίκες και δη για τις γυναίκες με πλατινέ μαλλί ξύπνησε για πρώτη φορά σε ηλικία 8 χρόνων όταν βρέθηκε τυχαίο στο σημείο όπου έκανε γυρίσματα η Μέριλιν Μονρόε η οποία, με περισσή ευγένεια και τρυφερότητα, έδωσε στον μπόμπιρα ένα ζουμερό φιλί στο μάγουλο. Έκτοτε, η εξέλιξη υπήρξε ραγδαία… Μεγαλώνοντας ο Χοφ ανακάλυψε την έλξη του για τις ιέρειες της Αφροδίτης της οποίες επισκέπτονταν τακτικά αφού η σεξουαλική πείνα που ένιωθε ήταν ακόρεστη. Ανακάλυψε επίσης ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ικανοποιημένος με μία μόνο γυναίκα.

Ο Χοφ περιγράφει τη σχέση του με τα κορίτσια του ως σχέση «αγάπης». «Δεν είναι αρκετό να είσαι καλός άνθρωπος, να τους ψωνίζεις, να τους μαθαίνεις πώς να βγάζουν σοβαρά λεφτά. Πρέπει να τους δώσεις την καρδιά και την ψυχή σου. Αν κάνεις ότι κρατάς κάτι μόνο για σένα, τις σκοτώνει», γράφει στο βιβλίο του.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου του, βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιες από τις γυναίκες εκφράζονται κατά τρόπον όχι κολακευτικό για το –τέως- αφεντικό τους. Του καταμαρτυρούν σκληρότητα και εκμεταλλευτική συμπεριφορά αλλά και ψυχολογική βία: Σύμφωνα με μία μαρτυρία τουλάχιστον, τους επέβαλε να αδυνατίσουν μέχρι να αποκτήσουν διαστάσεις κοριτσιού εφηβικής ηλικίας και να βάλουν ψεύτικο στήθος.

Το περίεργο θα ήταν το αντίθετο, βέβαια.

 

 

Father & son trip to the vet: @DennisHof & Domino both getting checked to make sure the vasectomies took! @BunnyRanch

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dennis Hof (@dennishof) στις

 

 

@beAutyandessex w Nyc bunny where are you @judithregan ? Love this place Cathouse fans

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dennis Hof (@dennishof) στις

 

 

@krissysymmers88 partying hard in the BunnyRanch limo  her ron Jeremy act

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dennis Hof (@dennishof) στις

 

 

@caressa_kisses & @taylorleelrn doing RT TV are obamacare

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dennis Hof (@dennishof) στις