Υπήρξαν ζευγάρι για πολύ καιρό. Το πιο διάσημο ίσως στο “πάντρεμα” της διεθνούς showbiz με το ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Ιρίνα Σάικ, που δεν χώρισαν με τις καλύτερες συνθήκες, καθώς τα βέλη -ειδικά από την πλευρά της Ρωσίδας- εκτοξεύονται το ένα μετά το άλλο.

Η καλλονή μίλησε στο ισπανικό περιοδικό «Hola» για τον πρώην σύντροφό της και είπε: “O ιδανικός άνδρας για μένα είναι πιστός, ειλικρινής και τζέντλεμαν που ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε γυναίκες. Δεν πιστεύω σε άνδρες που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυστυχισμένες, επειδή αυτοί δεν είναι άνδρες αλλά αγόρια. Πίστεψα πως είχα βρει τον ιδανικό άντρα αλλά αποδείχτηκε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε”.

H Ιρίνα Σάικ δεν θέλησε να μιλήσει για την μητέρα του ποδοσφαιριστή αλλα σίγουρα με την παρακάτω δήλωσή της άφησε υπαινιγμούς ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν και τόσο πιστός στη σχέση τους.

«Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγματα οπότε πρέπει να ξέρεις τι είδους άντρα θέλεις στο πλευρό σου και ποιες αξίες θεωρεί εκείνος σημαντικές για τη ζωή του. Εάν είσαι με κάποιον αυτό γίνεται επειδή τραβάτε τον ίδιο δρόμο και ψάχνετε και οι δύο για τα ίδια πράγματα. Και οι δύο θα πρέπει να αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο τη σχέση τους και να δίνουν την ίδια ενέργεια σε μία μονογαμική σχέση».

Τέλος, η Ιρίνα Σάικ έδωσε μία αποστομωτική απάντηση για την σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Νομίζω ότι μία γυναίκα αισθάνεται άσχημη όταν έχει τον λάθος άντρα στο πλευρό της. Εγώ ένιωσα άσχημη και ανασφαλής»