Οι αστροπροβλέψεις της Πέμπτης 28/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Με πολύ μεγαλεπήβολα σχέδια ξεκινάτε την σημερινή σας μέρα , αλλά θα πρέπει να είστε πιο προσγειωμένοι και να μην πετάτε στα σύννεφα. Εξελίξεις θα υπάρξουν γύρω από τα επαγγελματικά σας θέματα και τα οικονομικά σας επίσης. Δεν μπορείτε να ελέγξετε εύκολα τα συναισθήματά σας και νιώθετε εγκλωβισμένοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε περάσει πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα, αδίκως σας ταλαιπωρούν αυτές οι σκέψεις καθώς είστε στην καλύτερη φάση της ζωής σας. Υποθέσεις που μπορεί να σας δυσκόλευαν θα αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι μια περίοδος που οι ανάγκες των άλλων φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα για εσάς και πολύ πιθανόν είναι ότι θα σας απασχολήσουν. Η ανάληψη των ευθυνών και η παραδοχή των λαθών δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά χρειάζεται κάποια στιγμή να αναλαμβάνουμε τα λάθη μας. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χειρισθείτε με λογική και ψυχραιμία τις σύνθετες καταστάσεις που εμφανίζονται στα επαγγελματικά σας απαγορεύονται οι βιαστικές και οι επιπόλαιες κινήσεις. Προσοχή στις παρερμηνείες που μπορεί να γίνουν σε μία επαγγελματική συζήτηση Θα πρέπει να είστε προνοητικοί και να θέσετε τις βάσεις για τις αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ

Οι ανασφάλειες που νιώθετε για όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα , σας έχουν κάνει διστακτικούς. Δεν είστε σίγουροι για το αν πρέπει να κάνετε το επόμενο επιχειρηματικό βήμα εν μέσω οικονομικής κρίσης, κακώς σκέφτεστε έτσι τα πράγματα είναι πολύ καλά στην ζωή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει πρώτα από όλα να βάλετε σε τάξη τα θέλω σας αλλά και το μυαλό σας, έχοντας ρεαλιστικούς στόχους θα προχωρήσετε πιο εύκολα στην υλοποίηση. Η υπερβολική σιγουριά σας και η ματαιοδοξία σας δεν είναι διόλου απίθανο να σας δημιουργήσει προβλήματα αυτή την περίοδο και να φέρει αντιπαραθέσεις και ασυμφωνίες σε κάποιες σχέσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Εσείς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαημέρου σήμερα θα νοιώθετε κύματα ενέργειας να έρχονται προς το μέρος σας, χρησιμοποιήστε την και μην την αφήνετε να πάει χαμένη έχετε κάνει τόσα πολλά βήματα στα επαγγελματικά σας. Θα υπάρξει μία αλλαγή στη συναισθηματική σας διάθεση, προσπαθήστε να σκέφτεστε θετικά. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ήταν καλό να κρατήσετε για λίγο καιρό κρυφή τη νέα σας σχέση, μέχρι να βεβαιωθείτε για το μέλλον της οι ανώριμες και γρήγορες σκέψεις μόνο κακό κάνουν και προβλήματα δημιουργούν. Κάντε αυτό που πραγματικά θέλετε, αλλά σκεφτείτε καλά τις συνέπειες που θα έχει. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκεφτείτε ορθολογικά, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες με την γκρίνια και την μουρμούρα δεν θα καταφέρετε πολλά πράγματα. Μη φοβάστε να ρισκάρετε, αφού πέρα από την αδρεναλίνη, μπορεί να ανεβάσετε και τα κέρδη σας. Μια ξαφνική κίνηση από κάποιο άτομο του στενού σας περιβάλλοντος, θα σας βάλει σε υποψίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλύστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και σκεφτείτε λογικά πριν κάνετε την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να αλλάξετε στρατηγική όσο αναφορά τις διαμάχες και τις διαφωνίες στον εργασιακό σας χώρο παραμείνετε στην άκρη και μην ανακατεύεστε. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες αλλαγές στη ζωή σας θα σας αναγκάσουν να είστε πιο επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους. Η αισιοδοξία σας σήμερα κάνει φτερά. Χαρείτε τις καλύτερες μέρες που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Τα πάντα θα αλλάξουν μόνο αν πιστέψετε στην δύναμη που κρύβεται μέσα σας. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ηθικές αξίες και αρχές που έχετε, σας οδηγούν με ασφάλεια στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Επαγγελματικά είναι τα θέματα που σας απασχολούν σήμερα και δεν είναι διόλου απίθανο οι φιλοδοξίες σας και οι επαγγελματικοί σας στόχοι να είναι διαφορετικοί από εδώ και εμπρός. Μάθετε να είστε υπεύθυνοι και μην φεύγετε με την πρώτη αναποδιά.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr