Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σε διακατέχει μία μανία να προβείς σε σημαντικές αλλαγές στους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου, που δεν σε ικανοποιούν. Πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Από το απόγευμα και μετά θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Ταύρος

Ημέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό και να σε επηρεάζει. Αν έχεις την δυνατότητα, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όλα θα συμβούν και κάτσε και σκέψου, αφομοίωσε τις αλλαγές και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις αλλαγές σε όλα αυτά, που σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις κατά πολύ το μεταξύ σας κλίμα. Πρόκειται για θέματα που εσύ θα θέλεις να προχωρήσεις και να τα ολοκληρώσεις, αλλά αυτά καθυστερούν. Κάνε υπομονή και φρέναρε την ανυπομονησία σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα έχεις έντονο εκνευρισμό λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, χωρίς όμως σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν και δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ό,τι και αν γίνει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται και αν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου συναντούν επανειλημμένα εμπόδια, πάτα λίγο παύση και συνεχίζεις αύριο…

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Όμως, όποιες ενέργειες αποφασίσεις να κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητισμό.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μία δύσκολη ημέρα θα είναι αυτήν την Κυριακή για εσένα, μιας και η Σελήνη από το ζώδιό σου πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα και φέρνει δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε όλα τα επίπεδα και εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις που θα κάνεις, αν θες να έχεις καλά ξεμπερδέματα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, θα κάνεις επιτέλους σήμερα πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Μερικά πράγματα πρέπει να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις επαφές με πολύ οικεία πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και για εκτόνωση της ψυχικής πίεσης που νιώθεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, ενώ δεν θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις να προσέξεις τον εαυτό σου και την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία αν έρθουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις και καλό θα είναι να αποφύγεις τις σοβαρές αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Αυτό σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, και έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κοίτα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που θέλεις να τελειώνεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό και να σε επηρεάζει θετικά. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σταματήσεις να κάνεις κακή διατροφή. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.