Δεν ξέρω γιατί όμως μερικές φορές, όταν διαβάζω κάτι όπως αυτό το κομμάτι για την αναζωπύρωση της κόντρας ανάμεσα στις κυρίες Βίσση και Βανδή, νοιώθω έντονη την επιθυμία να ουρλιάξω «τρελαίνομαι» σαν τον Μιχάλη Κουϊνέλη στο «The Voice». Ίσως επειδή εν έτη 2015 εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο, αυτή η «διαμάχη» για την οποία έχουν γραφτεί κατά καιρούς άπειρα δημοσιογραφικά πονήματα.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κόντρα «ανάμεσα» στις δύο κυρίες V (σ.σ. τα αρχικά των επιθέτων τους στην αγγλική) βόλεψε πολύ κόσμο σε περιοδικά, εφημερίδες και τηλεόραση τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Πιθανότατα να βόλεψε και τις δύο σταρ, με την Βίσση να θεωρεί ότι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την Βανδή και τη Βανδή να προσπαθεί να αποτινάξει την όποια ταύτιση ή μίμηση με την αοιδό από την Κύπρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Αννούλα στο περιοδικό «ΕΓΩ weekly» ο συνάδελφος κάποια στιγμή της ρίχνει την κατάλληλη ατάκα: «Ένα από τα λάθη σας θεωρείται η διαιώνιση της κόντρας σας με τη Δέσποινα Βανδή» για να εισπράξει την πληρωμένη απάντηση: «Ούτε αυτό ήταν δική μου ευθύνη ή επιλογή. Αυτό είναι του κόσμου. Εγώ δεν ανέφερα ποτέ στη ζωή μου το όνομα που είπες. Με ρωτούν. Αν δεν απαντήσω, θα με πουν κομπλεξική. Αν απαντήσω άσχημα, θα πουν ότι με νοιάζει. Αν απαντήσω καλά, θα με πουν ψεύτρα. Το απέδωσε τέλεια ο Billy Bob Thornton στις Χρυσές Σφαίρες. «Ό,τι και να πω, θα μπλέξω. Οπότε, ευχαριστώ».

 

 

Ο συνάδελφος το τραβάει λίγο πιο πολύ ρωτώντας την κυρία  Βίσση αν κάποιοι έβγαλαν ακόμη και χρήματα από την περίφημη «διαμάχη» και η Αννούλα ξαναχτυπάει: «Δεν γνωρίζω. Δεν μιμούμουν εγώ, άλλος το έκανε, αλλά εμένα ρωτούσαν. Άρα, η δική μου θέση ήταν δυσκολότερη».

Μετά από αυτά, μην ανησυχείτε όσοι ενδιαφέρεστε για τη συνέχεια. Κάποια στιγμή η κυρία Βανδή θα μιλήσει και θα απαντήσει, επιλέγοντας, ή να ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά, ή να κάνει μια επιδερμική δήλωση. Αμφότερες άλλωστε οι κυρίες έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης από την στιγμή που επέλεξαν να μην έχουν ουσιαστικά σχέσεις, ειδικά όσο η κυρία Βανδή ανέβαινε, όντας νεότερη από την κυρία Βίσση. Και να τα άρθρα για το κόκκινο φουστάνι που φόρεσε η Βανδή αλλά το είχε βάλει πρώτη η Βίσση και να οι ατάκες του  Καρβέλα ότι «η Βανδή κάνει τέλεια τη Βίσση» και δεκάδες άλλα.

 

 

Η μοναδική ίσως φορά που αμφότερες επρόκειτο πραγματικά να συναντηθούν ήταν εκείνο το θρυλικό αποκριάτικο πάρτι του «Nitro», που συγκέντρωσε την αφρόκρεμα της εγχώριας σόου μπιζ και της επιχειρηματικής ελίτ. Ήταν το βράδυ για το οποίο παραμιλούσε τις επόμενες ημέρες όλη η Αθήνα, αφού για πρώτη φορά βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής οι δύο πιο προβεβλημένες σταρ.

Η παροιμιώδης τότε «κόντρα» τους ήταν το ντεσού της glam βραδιάς και όλοι περίμεναν αν θα συναντηθούν και τι θα πουν. Ο αστικός μύθος θέλει τον Πέτρο Κωστόπουλο να είχε «ψήσει» και τις δύο σταρ για την περίφημη συνάντηση αλλά όπως έγινε γνωστό αργότερα την ιδέα «έκαψε» ο Ηλίας Ψινάκης στο παραπέντε, θέλοντας προφανώς να συνεχιστεί η «κόντρα» των δύο για πάντα!

Αυτά όμως ήταν άλλα χρόνια. Ήταν τα χρόνια της ψεύτικης ευδαιμονίας, με τα lifestyle έντυπα να συντηρούν αυτή την περίφημη «διαμάχη» των δύο κυριών που κάποιοι λατρεύουν ακόμη να συντηρούν, έστω και αν έχει μπαγιατέψει για τα καλά!