Πάγωσε η Ευρώπη την Τετάρτη το βράδυ, όταν ο Μπαφετιμπί Γκομίς κατέρρευσε στο γήπεδο, την ώρα του αγώνα της Σουόνσι με την Τότεναμ. Ο Γάλλος επιθετικός σωριάστηκε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Ο Γκομίς αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με τον εγκέφαλό του που παύει να οξυγονώνεται και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Το παθαίνει πολύ συχνά από τα 14 του χρόνια, συνήθως από το άγχος. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε εσπευσμένα και διεκομίσθη σε κοντινό νοσοκομείο, για τις απαραίτητες εξετάσεις.



 

Λίγο αργότερα ο ίδιος καθησύχασε τον κόσμο με το σχόλιο στον λογαριασμό του στο twitter: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι καλά στην υγεία μου. Ελπίζω αυτό να μην είναι χειρότερο από ότι δείχνει. Η αιτία της κατάρρευσής μου είναι το στρες και η κούραση που προέρχεται από την υγεία του πατέρα μου που με αναγκάζει να κάνω πολλά ταξίδια στη Γαλλία. Είμαι απογοητευμένος που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου περισσότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα υποστήριξης σας».

Δείτε το βίντεο: